Honda 550 bin liradan satmaya başladı; Liste baştan aşağı değişti

Civic, CR-V ve HR-V modelleriyle gönüllerde taht kuran Honda, Ekim ayı zam listesini duyurdu. Gelişen motor teknolojileri ve tasarımlarıyla öne çıkan Honda, iki ay zam yapmadığı en ucuz modeli City'e 6 bin lira gibi sembolik bir zam yaparak 550 bin liradan kapıyı açıyor. Markanın diğer modellerinde son durum ne? Gelin birlikte bakalım.

Honda 550 bin liradan satmaya başladı; Liste baştan aşağı değişti - Sayfa 1

Araba sahibi olmak isteyen vatandaş uygun fiyatlı otomobil modellerini araştırıyor. Ancak 500 bin altında araç bulmak artık imkansız gibi.

130
Honda 550 bin liradan satmaya başladı; Liste baştan aşağı değişti - Sayfa 2

F5 Haber olarak her gün yeni bir fiyat listesiyle karşınızdayız. Bugünkü konuğumuz ise sorunsuzluğun örnek markası olan Honda. Ancak Honda Ekim ayı listesiyle biraz üzecek gibi duruyor.

230
Honda 550 bin liradan satmaya başladı; Liste baştan aşağı değişti - Sayfa 3

Civic, CR-V ve HR-V modellerine olan ilgi epey büyük, ancak fiyat performans açısından Honda City sevilen otomobil modellerinden biri olarak karşımıza çıkıyor. Honda’nın en ucuz modeli City 550 bin liradan kapıyı açıyor.

330
Honda 550 bin liradan satmaya başladı; Liste baştan aşağı değişti - Sayfa 4

Honda'nın en pahalı modeli CR-V 2 milyonu bu ay devirirken, CR-V meraklısı olup, bütçesi yetmeyenler için Honda HR-V ise 935 bin liradan satışa sunuluyor.

430