Hıncal Uluç'tan Fatih Terim'i çok kızdıracak çıkış: Bu takım senin için oynamaz

Sabah gazetesi yazarı Hıncal Uluç, bugünkü, "Bu takım senin için oynamaz Fatih Hocam!" başlıklı yazısında, Türkiye Futbol Galatasaray ve Fatih Terim'i eleştirdi. Belhanda kaptanlığında sahaya çıkan sarı kırmızılıların tarihin en kötü futbolunu oynadığını öne süren Uluç, "Şimdi bu ruhsuz herife "Yıldız" diyen medya mensupları ve onu Hagi sanıp iki yıldır "Kazanacağım" diye yırtınan Fatih Hocam..." dedi

Hıncal Uluç'tan Fatih Terim'i çok kızdıracak çıkış: Bu takım senin için oynamaz - Sayfa 1

Galatasaray’a geldiği günden beri performansı ve tavırlarıyla gündemden düşmeyen Younnes  Belhanda, Fatih Terim’in Fenerbahçe derbilerindeki vazgeçilmez silahı. 

117
Hıncal Uluç'tan Fatih Terim'i çok kızdıracak çıkış: Bu takım senin için oynamaz - Sayfa 2

Usta yazar Hıncal Uluç, bugünkü köşesinde Galatasaray'ı eleştirdi. Hıncal Uluç, Fatih Terim'e seslenerek "Belhanda hastalığından vazgeçmezsen bu takım senin için oynamaz." dedi.

217
Hıncal Uluç'tan Fatih Terim'i çok kızdıracak çıkış: Bu takım senin için oynamaz - Sayfa 3

Başlık tırnak içinde.. Çünkü alıntı.. 7 Ocak 2021'de bu köşede çıkan yazımın başlığı.. Tek farkla.. O zaman başlıkta "Fatih Terim" yazıyordu. Şimdi "Fatih Hocam" yazıyor..

Sahaya Belhanda kaptanlığında çıkan ve tarihinin en ruhsuz oyununu oynayan Galatasaray'ın perişan halinin sebebini anlatan özet cümlemdi, bu!.

317
Hıncal Uluç'tan Fatih Terim'i çok kızdıracak çıkış: Bu takım senin için oynamaz - Sayfa 4

Şimdi Fenerbahçe'nin de elendiği, meydanın nerdeyse Galatasaray'a kaldığı Alanya Kupa maçının ardından yazıyorum.. Önce bizim medyaya uyup skor yazarlığı yapalım..

"Belhanda'lı Galatasaray: 0 - Alanya:

3."

"Belhanda'sız Galatasaray: 2 - Alanya:

0."

 

417