Herkes transfer konuşurken o sevgili yaptı; İşte Barış Alper Yılmaz'ın tanıdık sevgilisi

Son günlerde gösterdiği performansla adından sıkça söz ettiren Galatasaray'ın başarılı futbolcusu Barış Alper Yılmaz'ın adı Melisa Döngel ile çıktı

Herkes transfer konuşurken o sevgili yaptı; İşte Barış Alper Yılmaz'ın tanıdık sevgilisi - Sayfa 1

Galatasaray scout ekibi tarafından keşfedilerek 20 yaşında sarı kırmızılı renklere bağlanan Barış Alper Yılmaz, son maçlarda hem asist hem de gol katkısını sürdürüyor. Şampiyonluk yolunda en büyük katkılardan birini veren Yılmaz'a transfer teklifleri de yağıyor. Ancak Barış bu sefer transfer konusuyla değil özel hayatıyla gündemde...

Herkes transfer konuşurken o sevgili yaptı; İşte Barış Alper Yılmaz'ın tanıdık sevgilisi - Sayfa 2

BARIŞ ALPER YILMAZ'IN SEVGİLİSİ TANIDIK ÇIKTI

Takvim.com.tr'de paylaşılan habere göre, Melisa Döngel ve Barış Alper çiftinin ilişkisinin kısa bür süre önce başladığı ve ilişkinin henüz gözlerden uzak yaşandığı iddia ediliyor.

Herkes transfer konuşurken o sevgili yaptı; İşte Barış Alper Yılmaz'ın tanıdık sevgilisi - Sayfa 3

FUTBOL CAMİASINI KARIŞTIRDI

Melisa Döngel, son zamanlarda futbol dünyasının nabzını tutan isimlerle sıkça anılmaktadır. Daha önce Antalyaspor'un teknik direktörü Sergen Yalçın ve ardından Fenerbahçe'den Samet Akaydın'la adı anılan dizi oyuncusu, şimdi de Galatasaray taraftarının sevgilisi Barış Alper'le anılmaktadır.

Herkes transfer konuşurken o sevgili yaptı; İşte Barış Alper Yılmaz'ın tanıdık sevgilisi - Sayfa 4

GÜÇLÜ FİZİĞİ İLE PARMAK ISIRTIYOR

Aslen Rizeli olan Barış Alper Yılmaz, son maçlarda ortaya koyduğu performansla göz dolduruyor. Takıma göre oldukça yüksek bir fizik kaliteye sahip olan Barış Alper Yılmaz'ın önümüzdeki senelerde başta İngiltere olmak üzere birçok ligde oynaması bekleniyor.