Hepsi üyeleri arasında sular durulmuyor: Cemre Kemer sessizliğini bozdu

2000'li yılların popüler gruplarından Hepsi'nin üyelerinden Yasemin Yürük ile Gülçin Ergül arasındaki tartışma magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Geçtiğimiz aylarda ikinci kez anne olan Cemre Kemer de konuyla ilgili sessizliğini bozdu.

Hepsi üyeleri arasında sular durulmuyor: Cemre Kemer sessizliğini bozdu - Sayfa 1

Dansları ve şarkılarıyla 2000'li yılların başlarına damga vuran Hepsi, birkaç senelik beraberliğin ardından dağılmıştı. Gülçin Ergül, Eren Bakıcı, Yasemin Yürük ve Cemre Kemer'den oluşan Hepsi grubuna ilk veda eden isim Ergül olmuştu.

Hepsi üyeleri arasında sular durulmuyor: Cemre Kemer sessizliğini bozdu - Sayfa 2

"HEPSİ BELGESEL PROJESİ İPTAL OLDU"

Kariyerine spor eğitmeni olarak devam eden Yasemin Yürük, geçtiğimiz yıl verdiği bir röpotajda Hepsi grubu için bir belgesel ve 20. yıl konseri fikirlerinin olduğunu söylemişti.

Ancak Yürük, birkaç ay önce projelerin rafa kalktığını "Gülçin Ergül ya da içimizden biri kabul etmedi" diye açıklamıştı.

Hepsi üyeleri arasında sular durulmuyor: Cemre Kemer sessizliğini bozdu - Sayfa 3

Bu sözler üzerine kariyerine solo devam eden Gülçin Ergül de açıklama yapmış ve "...Kendi belgeselimizi yapmak ve satmak bana biraz megalomanca geliyor. Hayır diyebilmek hayatta önemli" demişti.

Hepsi üyeleri arasında sular durulmuyor: Cemre Kemer sessizliğini bozdu - Sayfa 4

"HEPSİ ÜZERİNDEN PR YAPMASIN"

Yasemin Yürük ise bu sözler üzerine "Ne Cemre ne Eren ne ben bir şey söylemiyoruz Gülçin'in söylemlerine karşı ama şuna dikkat ettim, Gülçin, Hepsi üzerinden PR yapıyor. Kendi yolunda ilerlesin sesi çok güzel beğeniyorum, destekliyorum. Ama lütfen Hepsi üzerinden PR yapmasın" açıklamasını yapmıştı.

Yürük, yeniden bir araya gelme sorularına ise "Sence mümkün mü? Bu egoyla hiçbir şey olmaz. Zaten dağılmamızın bir sebebi varmış iyi ki de olmuş" demişti.