Hazal Kaya: Yıllarca aşağılandık!

Hazal Kaya, Türk yapımlarının dünyaya satılmasının ardından dizi oyuncularının hak ettiği değeri gördüğünü ifade etti. Ünlü oyuncu, "Sektörün ağır işçileri bizdik. Kimse bizim kadar çalışmadı, ağır saldırıya maruz kalmadı" dedi.

Hazal Kaya: Yıllarca aşağılandık! - Resim: 1

İki yıl önce oyuncu Ali Atay’la nikah masasına oturan ve aynı sene kasım ayında da oğlu Fikret Ali'yi kucağına alan Hazal Kaya, Türkiye'deki oyunculuk sektörü ile ilgili konuştu.

110
Hazal Kaya: Yıllarca aşağılandık! - Resim: 2

İnternette yayınlanan bir programda konuşan Kaya, dizi oyuncularının küçümsendiğini ama projelerin yurt dışına satılmasıyla farklı bir algının oluştuğunu ifade etti.

210
Hazal Kaya: Yıllarca aşağılandık! - Resim: 3

'Adını Feriha Koydum', 'Aşk-ı Memnu' ve 'Bizim Hikaye' gibi birçok projede yer alan 30 yaşındaki Hazal Kaya, yıllar sonra ilgi görmelerini 'ilahi adalet' olarak yorumladığını belirtti.

310
Hazal Kaya: Yıllarca aşağılandık! - Resim: 4

Kaya, konuyla ilgili şu ifadeleri kullandı:

"YILLARCA AŞAĞILANDIK"
"Yıllarca 'Dizi oyuncusu' diye aşağılanıp, hiçbir beklenti olmadan yaşadık. 'Zaten sizden ne olur?' ve 'Güzelsiniz diye oradasınız' gibi yaklaşımlar vardı. Bu da bana hep acayip geliyordu. Bir sınıflılık hali var. 'Onlar tiyatrocu, onlar bağımsız sinemacılar, siz de dizi oyuncususunuz' diye.

410