Hangi ünlü hangi Cumhurbaşkanı adayına oy veriyor? Ünlü isimlerden 14 Mayıs seçim paylaşımları...

Türkiye bugün Cumhurbaşkanını ve milletvekillerini seçmek için oyunu kullanacak. Yoğun bir seçim maratonu geride kalırken, ekranlarda gördüğümüz ünlülerin siyasi paylaşımları da merak ediliyor. Peki, hangi ünlü hangi Cumhurbaşkanı adayına oy verecek? işte ünlülerden 14 Mayıs seçim paylaşımları...

Hangi ünlü hangi Cumhurbaşkanı adayına oy veriyor? Ünlü isimlerden 14 Mayıs seçim paylaşımları... - Sayfa 1

Bugün yapılan Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri'nde Türkiye'nin Cumhurbaşkanı adayları Recep Tayyip Erdoğan, Kemal Kılıçdaroğlu ve Sinan Oğan yarışıyor.

118
Hangi ünlü hangi Cumhurbaşkanı adayına oy veriyor? Ünlü isimlerden 14 Mayıs seçim paylaşımları... - Sayfa 2

Vatandaşlar "Hangi ünlü hangi siyasi lideri destekliyor? Ünlüler hangi partiye oy verecek?" gibi soruları araştırıyor. Ünlüler desteklediği Cumhurbaşkanı adaylarını sosyal medya hesabından duyurdu. İşte detaylar... 

218
Hangi ünlü hangi Cumhurbaşkanı adayına oy veriyor? Ünlü isimlerden 14 Mayıs seçim paylaşımları... - Sayfa 3

DOĞUKAN GÜNGÖR

Kızılcık Şerbeti başrol oyuncusu Doğukan Güngör sosyal medya hesabından CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun fotoğrafını paylaşarak, Sana çok güveniyorum demokrat dedem çok! Bizden sana söz. Yalnız değilsin" notuyla paylaştı. 

318
Hangi ünlü hangi Cumhurbaşkanı adayına oy veriyor? Ünlü isimlerden 14 Mayıs seçim paylaşımları... - Sayfa 4

DEMET ÖZDEMİR

Geçtiğimiz günlerde 8 aylık evliliğini bitirmesiyle gündeme gelen Demet Özdemir, Instagram hesabından takipçilerine "oy verin" çağrısında bulundu. 

418