Hangi banka MTV'ye kaç taksit yapıyor? Araç sahipleri dikkat! Son gün 31 Ocak...

Araç sahipleri için MTV ödeme dönemi geldi. Motorlu Taşıtlar Vergisi’nde (MTV) ilk taksit ödemeleri ocak ayı itibariyle başladı. Bankalar kampanyalarını duyurdu. Buna göre son ödeme tarihi 31 Ocak olan MTV için bankalar peşin fiyatına taksit yapacak. İşte banka banka MTV taksit sayısı... MTV ocak ve temmuz olmak üzere iki taksit şeklinde ödeniyor.

Hangi banka MTV'ye kaç taksit yapıyor? Araç sahipleri dikkat! Son gün 31 Ocak... - Sayfa 1

MTV araç sahiplerinden yılda iki kez alınıyor. MTV ilk altı aylık taksitlerinin ödemesi bu ay içinde yapılacak. MTV ödemelerinde MTV (Motorlu Taşıt Vergisi) tutarı hesaplama büyük önem taşıyor. Peki hangi banka MTV'ye kaç taksit yapıyor? İşte banka banka MTV taksit sayıları

121
Hangi banka MTV'ye kaç taksit yapıyor? Araç sahipleri dikkat! Son gün 31 Ocak... - Sayfa 2

EN YÜKSEK 4 TAKSİT
Bankalar müşterilerine Motorlu Taşıt Vergisi ödemesi için en yüksek 4 taksit imkanını sunuyor. Yüksek taksitten yararlanmak için de ekstra bazı işlemler yapılması gerekiyor. QR kod, mobil ödeme gibi farklı yöntemlerle taksit sayıları birer adet artırılabiliyor.

221
Hangi banka MTV'ye kaç taksit yapıyor? Araç sahipleri dikkat! Son gün 31 Ocak... - Sayfa 3

MTV NEYE GÖRE BELİRLENİYOR?

MTV hesaplama ekranı MTV ödeme dönemlerinde büyük ilgi görüyor. Aracın otomobil, kamyon, kamyonet, minibüs, otobüs, panelvan olmasına göre ödenecek vergi tutarı değişiklik gösteriyor. Motorlu Taşıtlar Vergisi, otomobil ve motosikletlerin yaşı ve silindir hacmine göre, otobüslerin yaşı ve oturma kapasitesine göre belirleniyor. 

321
Hangi banka MTV'ye kaç taksit yapıyor? Araç sahipleri dikkat! Son gün 31 Ocak... - Sayfa 4

Kamyon ve kamyonetlerde ise aracın yaşının yanı sıra azami toplam ağırlığı göz önünde bulundurularak MTV tutarı hesaplanıyor.

421