Hakan Baş sessizliğini bozdu: Toparlamak için karşılıklı çaba sarf ediyoruz

2018 yılında nikah masasına oturan Bensu Soral ve Hakan Baş çifti, son günlerde evliliklerindeki krizle gündeme geliyor. Daha öncesinde sosyal medya hesaplarından ortak bir açıklamada bulunan ikiliden Hakan Baş, 'Söylemezsem Olmaz' programına konuşarak sessizliğini bozdu.

Hakan Baş sessizliğini bozdu: Toparlamak için karşılıklı çaba sarf ediyoruz - Sayfa 1

Kısa süre öncesine kadar mutlulukları ile herkesi imrendiren Bensu Soral (30) ile kendisinden sekiz yaş büyük olan Hakan Baş arasında çocuk krizi patlak verdiği iddia edilmişti.

Hakan Baş sessizliğini bozdu: Toparlamak için karşılıklı çaba sarf ediyoruz - Sayfa 2

Hakan Baş'ın sosyal medya fenomeni Mina Ceran ile eğlenirken görülmesi üzerine magazin programı 'Söylemezsem Olmaz'da, ünlü çiftin ayrılacakları yönünde haberler çıkmıştı.
 

Hakan Baş sessizliğini bozdu: Toparlamak için karşılıklı çaba sarf ediyoruz - Sayfa 3

Ünlü çift ortak bir açıklama paylaşarak çıkan haberleri yayınlamışlardı.İki ismin de sosyal medyada yayınladıkları açıklamada, "Şu dönemde evliliğimizle ilgili hassas bir süreç içerisindeyiz. Biraz zamana ve sizlerin de hassasiyetine ihtiyacımız var" ifadeleri yer almıştı. Bu açıklamanın üstüne Baş, 'Söylemezsem Olmaz'a konuştu.

Hakan Baş sessizliğini bozdu: Toparlamak için karşılıklı çaba sarf ediyoruz - Sayfa 4

İş adamı, "Bensu ile uyuşamadığımızı düşündüğümüz bazı konulardan dolayı yaklaşık 1 aydır çalkantılı bir dönem geçirdiğimiz doğru..."