Hadise'den 'Kaan Yıldırım' hamlesi

Özel hayatını gözlerden uzak yaşamayı tercih eden Hadise, sevgilisi Kaan Yıldırım'ı sosyal medyada takibe aldı. Daha önce kimseyi takip etmeyen ünlü şarkıcı, bu hamlesiyle 'ayrılık' iddialarını da yalanlamış oldu

Hadise'den 'Kaan Yıldırım' hamlesi - Sayfa 1

Geçtiğimiz yılın sürpriz birlikteliği olan Hadise ile Kaan Yıldırım hakkında bir iddia ortaya atılmıştı. İlişkilerinde kara bulutlar dolaştığı konuşulan çiftin yollarını ayırdığı öne sürülmüştü.

Hadise'den 'Kaan Yıldırım' hamlesi - Sayfa 2

KURAL BOZDU!

Yaklaşık bir yıldır aşk yaşayan ve nikah masasına oturması beklenen çift, çıkan haberlerin ardından sosyal medyada birbirlerini takip etmeye başladı. Daha önce 12 milyondan fazla takipçisi bulunan hesabından kimseyi takip etmeyen ünlü şarkıcı, adeta "Hadise kural bozdu!" dedirtti.

35 yaşındaki Hadise, ayrıca bu hamlesiyle "ayrılık" iddialarını da yalanlamış oldu

Hadise'den 'Kaan Yıldırım' hamlesi - Sayfa 3

AŞKINI KOLUNA MI KAZITTI?

Sıkı bir sosyal medya kullanıcısı olan Hadise'nin paylaşımı kafaları karıştırmıştı. Şarkıcının, sol bileğine kendisinin ve Kaan Yıldırım'ın adlarının baş harflerini dövme yaptırdığı ileri sürülmüştü. İki harfin arasındaki kalp işareti de dikkat çekmişti.

Ünlü çiftin bazı takipçileri, dövmede "H ♡ K" yazdığını görse de, bir kısmı da dövmeyi okumakta zorluk çektiğini dile getirmişti.

Hadise'den 'Kaan Yıldırım' hamlesi - Sayfa 4

'SEVGİLİLER GÜNÜ' PAYLAŞIMI

Hadise ve Kaan Yıldırım, Sevgililer Günü'nde şaşırtan bir paylaşımda bulunmuştu. Çift, filtre ile ergenlik yıllarına dönmüştü.

Ünlü şarkıcı, sosyal medya hesabından yayınladığı fotoğrafın altına "7’den 77’ye Sevgililer Günü’nüz kutlu olsun" notunu düşmüştü.