Apartman yöneticisi komşusunu bıçakladı

TEKİRDAĞ’ın Çorlu ilçesinde dün bir apartmanda yönetici olan Hakan Ağyar ile binada oturan A.Ç. arasında çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Apartman yöneticisi komşusunu bıçakladı

Kavga sırasında yönetici Ağyar, üzerindeki bıçakla A.Ç.’yi sırt ve karın bölgesinden yaraladı. Oğlu A.Ç.’yi korumaya çalışan anne H.Ç. de aldığı bıçak darbeleriyle yaralandı. İhbar üzerine olay yerine giden sağlık ekiplerince hastaneye kaldırılan yaralılardan A.Ç.’nin hayati tehlikesi bulunuyor. Polis tarafından gözaltına alınan Hakan Ağyar’ın ifadesinde, daha önce A.Ç.’nin kendisini bıçakla yaraladığını söylediği öğrenildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Ağyar, çıkarıldığı hakimlikte, ‘Adam öldürmeye teşebbüs’ suçundan tutuklandı. 

 

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER