Vaka sayısı binin altında! "Uzun süredir beklediğimiz gün geldi"

Türkiye'nin 22 Mayıs 2022 günlük corona virüs tablosu açıklandı. Son 24 saatte 5 kişi hayatını kaybetti, 905 yeni vaka tespit edildi. Sağlık Bakanı Koca, "Uzun süredir beklediğimiz gün geldi. Vaka sayısı 1.000’in altına düştü. Vefat sayımız ise 5. Vaka sayısı üç gün üst üste binin altında gerçekleştiğinde, maske kullanımı toplu taşımada da zorunlu değil serbest olacak. Daha düşük sayıların haberini vermek dileğiyle!" paylaşımında bulundu.

F5HABER F5HABER
Vaka sayısı binin altında! "Uzun süredir beklediğimiz gün geldi"

Sağlık Bakanlığı tarafından, yeni tip koronavirüs (Covid-19) salgınında son duruma ilişkin veriler paylaşıldı. 22 Mayıs 2022 Türkiye'nin günlük koronavirüs tablosu belli oldu.

İşte güncel koronavirüs tablosu:

Vaka sayısı binin altında! "Uzun süredir beklediğimiz gün geldi" - Resim : 1

BAKAN KOCA'DAN PAYLAŞIM

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 22 Mayıs koronavirüs tablosuna ilişkin sosyal medya hesabı Twitter'dan paylaşımda bulundu.

Bakan Koca, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Uzun süredir beklediğimiz gün geldi. Vaka sayısı 1.000’in altına düştü. Vefat sayımız ise 5. Vaka sayısı üç gün üst üste binin altında gerçekleştiğinde, maske kullanımı toplu taşımada da zorunlu değil serbest olacak. Daha düşük sayıların haberini vermek dileğiyle!"

SONRAKİ HABER