Tene uyumlu, nem emici ve hafif triko pololarla yaza damga vurun!

Hemington’ın birbirinden kullanışlı modelleri yaz boyunca erkeklere şıklık ve konforu bir arada sunuyor.

F5HABER F5HABER
Tene uyumlu, nem emici ve hafif triko pololarla yaza damga vurun!

Rafine tarzlara hitap eden erkek triko polo t-shirtleri, bu yaz sezonunda da stil sahibi erkeklere ilham veriyor. Tenle uyumlu, ince ve nefes alan kumaş yapısı sayesinde maksimum konfor sağladıkları için şık görünmeyi seven erkeklerin ilk tercihlerinden biri triko polo t-shirtler oluyor. Adını duyurduğu günden bu yana elegant stili, büyük bir titizlikle seçilen doğal kumaşları ve ustalıkla işlenen tasarımlarındaki çizgisinden ödün vermeyen Hemington, online erkek giyimde öncü bir marka. Mısır’ın bereketli topraklarında yetişen Giza pamuğu ile %100 doğal ve saf Ege pamuğundan üretilen triko poloları, en sıcak yaz günlerinde bile terlemeyi önlüyor.

İncecik merserize pamuğunun erkek triko polo tişörtlerine kattığı ekstra hafiflik kişiye kendini özel hissettirecek nitelikte.

Şıklığı konforla buluşturan zengin ürün yelpazesi

Dünyanın en özel coğrafyalarından seçilen ve aynı titizlikle işlenen birinci sınıf doğal ipliklerle hayat bulan triko pololar, elegant ve casual tarzı modern çizgilerle harmanlayarak erkeklere zengin bir ürün yelpazesi sunuyor. Sayısız renk ve modeldeki tasarımları bunun en büyük kanıtı. Bu yaz hem işte hem şehirde hem de tatilde triko polo tasarımlarıyla tüm dikkatleri üzerinize toplayacak kombinler yapabilirsiniz. Zengin koleksiyonun içerisinde yer alan parçalar klasikçileri de renkli giyinmeyi sevenleri de memnun etmeyi başarıyor.

 Klasik giyimden vazgeçemeyenler için siyah, lacivert, gri ve beyaz renklerin hakim olduğu triko polo t-shirtlerin yanı sıra renkli ve canlı giyinmeyi sevenler için sarı, pembe, turuncu, kiremit, mavi ve yeşil tonların ağırlıkta olduğu seçenekler de var. Desenli seçenekler arasında ise baklava, çizgili ve örgülü modelleri görmek mümkün.  Konfor ve şıklığı bir arada buluşturan bu koleksiyonda ruhunuza hitap eden zevkli kombinlemeler yapabilmek için bolca seçeneğiniz var.


Mükemmel görünmenin sırrı onda gizli

Yoğun iş temposunun içinde şıklığından ödün vermek istemeyenler, şehir hayatında stil sahibi modern erkek çizgisini korumaya çalışanlar ve çıktığı tatillerde tarzını konforlu kombinlerine yansıtma arzusu duyanlar için Hemington’ın erkek triko polo t-shirt koleksiyonu eşsiz bir seçenek. Giza pamuk ipliklerinden üretilen trikolar içerisinde kusursuz görünmenin sırrını barındırıyor.

 Mükemmel kalıplarıyla, giyildiği andan itibaren vücut ölçülerinize göre dikilmiş hissi yaratan triko t-shirtlerin her biri zarif detaylar taşıyor. Geniş ürün yelpazesi ve kaliteli kumaş seçkisiyle Hemington ayrıcalığını üzerinde taşıyanlar ondan bir daha vazgeçemiyor!


Mağazaya gitmeden, ürünleri farklı bedenleriyle sunan alışveriş deneyimi!

Bu yaza şık erkek triko polo t-shirtleriyle damga vuran Hemington’ın müşterilerine sunduğu bir başka ayrıcalık ise “Moda Kapıda” uygulaması. Mağazaya kadar gitmeden keyifli bir alışveriş deneyimi yaşamak için beğendiğiniz ürünleri, farklı beden seçenekleri ve kombin önerileriyle markanın  online erkek giyim mağazası aracılığı ile istediğiniz her yere sipariş edebilirsiniz.

Ürünler, İstanbul’un herhangi bir bölgesine markanın moda temsilcileri tarafından 24 saat içerisinde ulaştırılıyor. Hem konforunuzdan ödün vermeden hem de “Bu beden bana olur mu?” şüphesi taşımadan keyifli bir alışveriş yapabilirsiniz.

Hemington triko polo koleksiyonu aynı zamanda; Akmerkez, Akasya AVM, City’s AVM, Suadiye, Mall Of İstanbul AVM, A Plus AVM, Armada AVM, Korupark AVM, Hilltown AVM mağazalarında da satışa sunuluyor.

 

SONRAKİ HABER