Sağlık Bakanı Fahrettin Koca: 10 ilde rehabilitasyon merkezleri kurulmaya başladı

Sultangazi Belediyesi'nin düzenlediği programda engelli vatandaşlar ve aileleriyle bir araya gelen Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Özel gereksinimi olan vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılamak bizim sorumluluğumuz. 10 ilde rehabilitasyon merkezleri kurulmaya başladı." dedi.

F5HABER F5HABER
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca: 10 ilde rehabilitasyon merkezleri kurulmaya başladı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Sultangazi Belediyesi'nin düzenlediği programda engelli vatandaşlar ve aileleriyle bir araya geldi. Programa, Bakan Koca'nın yansıra Sultangazi Belediye Başkanı Abdurrahman Dursun ve ilçe yöneticileri katıldı. Programda konuşan Bakan Koca, en büyük engelin zihinlerdeki bariyer olduğunu söyledi. Koca, "Özel gereksinimi olan vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılamak bizim sorumluluğumuz" dedi.

Fahrettin Koca, 10 ilde rehabilitasyon merkezlerinin kurulmaya başlandığını belirterek, "siz zaten her şeyi başarıyorsunuz biz engel olmayalım yeter" ifadelerini kullandı. Yaklaşık Bin kişinin katıldığı programda Bakan Koca'ya yoğun ilgi gösterildi. Fotoğraf çektirmek isteyen vatandaşlar uzun kuyruklar oluşturdu. 

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca: 10 ilde rehabilitasyon merkezleri kurulmaya başladı - Resim : 1

SONRAKİ HABER