Muğla açıklarında 5,4 büyüklüğünde deprem

Akdeniz'de 5,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Kısa süreli paniğe neden olan depremin merkez üssü Antalya'nın Kaş ilçesi açıkları. Bakan Koca depreme ilişkin olumsuz bir durumun belirtilmediğini açıkladı.

F5HABER F5HABER
Muğla açıklarında 5,4 büyüklüğünde deprem

Akdeniz'de 5,4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. 

Saat 15.37'deki depremin merkez üssünün Antalya'nın Kaş ilçesinin 85,78 kilometre açığı olduğu bildirildi. 

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) verilerine göre depremin derinliği ise 27,77 kilometre olarak kaydedildi. 

Kısa süreli paniğe neden olan deprem; Muğla'nın Fethiye, Marmaris ilçeleri ile İzmir'de de hissedildi. 

DEPREM ANI KAMERADA!

AFAD'dan yapılan açıklamada şu ana kadar olumsuz bir duruma rastlanmasığı belirtildi. Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün'den de benzer bir açıklama geldi. 


BAKAN KURUM'DAN AÇIKLAMA

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum da, "Akdeniz'de meydana gelen, başta Muğla olmak üzere çevre illerden de hissedilen deprem nedeniyle şu ana kadar herhangi bir olumsuzluk bulunmuyor. Ekiplerimizle takipteyiz. Tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun" açıklamasında bulundu.


BAKAN KOCA: OLUMSUZ ÇAĞRI GELMEDİ

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca da Twitter'daki hesabından "Saat 15.37'de Akdeniz'de, Muğla Seydikemer açıklarında meydana gelen; Muğla, Antalya, Aydın illerinde hissedilen 5.4 büyüklüğündeki depremle ilgili olarak ekiplerimize herhangi bir olumsuz çağrı gelmemiştir. Depremi hisseden vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi sunuyorum" ifadelerini kullandı.

SONRAKİ HABER