KPSS'de Haluk Bilginer ve Eda Erdem sorusu sosyal medyada gündem oldu

Baba dizisindeki performansıyla adından bahsettiren Haluk Bilginer KPSS'ye de damgasını vurdu. Bugün gerçekleştirilen KPSS ön lisans sınavında Haluk Bilginer sorusu sosyal medyayı resmen salladı. İşte detaylar...

F5HABER F5HABER
KPSS'de Haluk Bilginer ve Eda Erdem sorusu sosyal medyada gündem oldu

2022 KPSS ön lisans gerçekleşti. KPSS ön lisans soru kitapçığı ve cevap anahtarının henüz ne zaman açıklanacağı bilinmiyorken Haluk Bilginer ve Milli Voleybolcu Eda Erdem sosyal medyanın en çok konuşulan iki ismi oldu. 

Son günlerde Baba dizisindeki performansıyla büyük alkış toplayan Haluk Bilginer ve milli voleybolcu Eda Erdem KPSS ön lisans soru kitapçığına konu oldu. 2022 KPSS ön lisansında sorulan Haluk Bilginer ve Eda Erdem soruları merak konusu oldu.

SOSYAL MEDYA ONLARI KONUŞUYOR

Haluk Bilginer ve Eda Ece ile ilgili KPSS ön lisansta sorular vardı. KPSS Ön lisans soruları ve cevapları açıklanmaya başladı. KPSS ön lisans sınavında çıkan "47. Uluslararası Emmy Ödülleri töreninde En İyi Erkek Oyuncu Ödülü’nü kim almıştır?" sorusunun cevabı Haluk Bilginer’dir.

Öte yandan, KPSS ön lisans güncel bilgiler testinde sorulan Voleybol kadın milli takımı kaptanı kim? sorusunun cevabı merak konusu oldu. Şu sıralarda dünya kupası maçlarına devam eden Filenin Sultanları’nın kaptanı kim sorusunun cevabı Eda Erdem şıkkı olacaktı.

SOSYAL MEDYAYADA OLAY OLDU!

Her yıl on binlerce kişinin katıldığı memurluk sınavından çıkanlar bu sorulara dair Twitter'dan paylaşım yaptı. İşte Sosyal medyada TT olmalarına sebep olan bazı yorumlar:

KPSS'de Haluk Bilginer ve Eda Erdem sorusu sosyal medyada gündem oldu - Resim : 1

SONRAKİ HABER