Karayolları Genel Müdürlüğü uyardı: 9 ilde yollarda şerit daraltması ve yol kapama!

Karayolları Genel Müdürlüğü (KGM), sürücüleri uyardı. 9 ilde geçekleştirilecek otoyol, viyadük, tünel ve devlet yollarındaki bakım-onarım çalışmaları nedeniyle birçok güzergahta şerit daraltması ve şerit aktarımı uygulamasına gidildi.

Haberlerimizi Google'da Takip Edin Gelişmelerden anında haberdar olun. Google'da tercih edilen kaynak olarak ekleyin
Karayolları Genel Müdürlüğü uyardı: 9 ilde yollarda şerit daraltması ve yol kapama!
Haber Merkezi
Haber Merkezi Haber Editörü

F5Haber - Karayolları Genel Müdürlüğü (KGM), yurt genelinde yapım, bakım ve onarım çalışmaları devam eden güzergahlar için sürücüleri uyardı. Ankara-Kırıkkale-Delice Otoyolu yapım çalışmaları kapsamında Ankara Çevre Otoyolu'nun 0-5. kilometresinde gerçekleştirilecek kontrollü patlatmalar nedeniyle Konya-İstanbul ve İstanbul-Konya istikametleri 09.00-16.00 saatleri arasında 15'er dakikalık sürelerle trafiğe kapatılacak.

Karayolları Genel Müdürlüğü'nün yol durumu bültenine göre;

O-3 Otoyolu'nun Hadımköy-Çatalca kavşakları 1-4. kilometrelerindeki Karasu Viyadüğü'nde yaklaşım betonu ve derz onarım çalışmaları yapılıyor. Bu nedenle otoyolun Ankara istikametinde şerit daraltılarak ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Aydın-Denizli Otoyolu'nun 8-11. kilometrelerindeki üstyapı çalışması nedeniyle Denizli istikametinden Aydın yönüne bant aktarımı yapılıyor. Bu kesimde trafik akışı 1 gidiş ve 2 geliş şeklinde gerçekleştiriliyor.

Mersin-Çeşmeli Otoyolu'ndaki üstyapı onarım ve Bingöl-Solhan yolunun 6-9. kilometrelerinde üstyapı yenileme çalışmaları dolayısıyla trafik akışı kontrollü devam ediyor.

Tokat-Çamlıbel-Yıldızeli yolunun 27-29. kilometrelerinde zemin iyileştirme çalışmaları nedeniyle ulaşıma kontrollü izin veriliyor.

Trabzon-Maçka-Gümüşhane yolunun 43. kilometresindeki Yeni Zigana Tüneli'nin tüplerinde gerçekleştirilen drenaj sistemleri bakım çalışması sebebiyle ulaşım tek şeritten kontrollü sağlanıyor.

Balıkesir-İzmir devlet yolunun 18-19. kilometrelerinde köprü genleşme derzi çalışmaları dolayısıyla İzmir-Balıkesir istikameti trafiğe kapatılarak, ulaşım diğer istikametten iki yönlü sürdürülüyor.

Karabük-Araç yolunun 2-4. kilometrelerinde kavşak düzenleme ve sinyalizasyon çalışmaları nedeniyle sürücülerin alternatif kavşakları kullanmaları, dikkatli seyretmeleri, trafik işaret ve işaretçilerine uymaları gerekiyor.

Kelkit-Erzincan il sınırı yolunun 67-69. kilometrelerinde Sansa 1-2-3 köprülerindeki bakım ve onarım çalışmaları sebebiyle Erzincan istikameti kapatılarak, trafik akışı Erzurum istikametinden iki yönlü gerçekleştiriliyor.

Ankara İstanbul İzmir
Anasayfa
Foto Galeri
Video Galeri
Son Dakika
Manşetler
Gazete Manşetleri
Kategoriler
Gündem
Ekonomi
Spor
Magazin
Siyaset
Teknoloji
Yaşam
Sağlık
Dünya
Medya
Kültür Sanat
Popüler
Advertorial
Otomobil
Otomotiv
Hayatın İçinden
Hava Durumu
Namaz Vakitleri
İmsakiye
Sayfalar
İletişim
Künye
Reklam
Kullanım Şartları
Gizlilik İlkeleri
Çerez Politikası
Yayın İlkeleri
Düzeltme Politikası
Doğrulama Politikası