İçişleri Bakanı Yerlikaya'dan CHP Lideri Özel'e bant yanıtı: 'Sana 'Özel' bir açıklama yapayım...'
CHP Lideri Özel ile İçişleri Bakanı Yerlikaya arasındaki 'jammer' polemiği sürüyor. Yerlikaya yeni bir açıklama yaptı ve "Daha iyi anlaman için sana “Özel” bir açıklama da yapayım: Bir… Yakın koruma polislerimizin kameraları bantla kapatma gibi bir görevi yoktur" dedi.
Gelişmelerden anında haberdar olmak için Google News'te F5Haber'e abone olun
F5Haber'e Google News'te abone olun
Abone OlCHP Lideri Özel ile İçişleri Bakanı Yerlikaya arasındaki 'jammer' polemiği sürüyor. Yerlikaya yeni bir açıklama yaptı ve "Daha iyi anlaman için sana “Özel” bir açıklama da yapayım: Bir… Yakın koruma polislerimizin kameraları bantla kapatma gibi bir görevi yoktur" dedi.
Bakan Yerlikaya'nın açıklaması şöyle:
Daha iyi anlaman için sana “Özel” bir açıklama da yapayım: Bir… Yakın koruma polislerimizin kameraları bantla kapatma gibi bir görevi yoktur. İki…Seni koruyan polislerimiz dahil hiçbiri cebinde bant taşımaz. Üç… #Bantçı…Söylediklerin alçak bir iftiradır. Hangi kamerayı bantlarsanız bantlayın, Milletimizin gönül gözü, olan bitenleri kaydediyor.
Daha iyi anlaman için sana “Özel” bir açıklama da yapayım:
— Ali Yerlikaya (@AliYerlikaya) April 29, 2025
Bir… Yakın koruma polislerimizin kameraları bantla kapatma gibi bir görevi yoktur.
İki…Seni koruyan polislerimiz dahil hiçbiri cebinde bant taşımaz.
Üç… #Bantçı…Söylediklerin alçak bir iftiradır.
Hangi kamerayı… pic.twitter.com/ulCXw09Cjj