Hiper Lojistik, Belçika’ya güvenilir hizmet sunan nakliye firması!

Belçika, özellikle Avrupa’da Almanya ve Hollanda’dan sonra Türk vatandaşlarının en çok yaşadığı ve ülkemizdeki ithalat-ihracat firmalarının en çok çalıştığı ülkelerin başında gelmektedir. Bu nedenle birçok kullanıcı Belçika nakliye firmaları araştırması yapmaktadır.

F5HABER F5HABER
Hiper Lojistik, Belçika’ya güvenilir hizmet sunan nakliye firması!

Ürünlerini güvenli ve hızlı olarak Belçika’ya göndermek isteyen kişiler piyasada bulunan Belçika nakliye firmaları arasından en iyisini tercih etmek için birçok farklı konuyu araştırır. Bu yazımızda ise sizlere Avrupa’nın birçok bölgesine güvenli ve hızlı lojistik hizmeti sağlayan Hiper Lojistik A.Ş.’den bahsedeceğiz.
Hiper Lojistik A.Ş. Avrupa’nın birçok ülkesine gerek karadan gerek havadan gerekse de deniz yolu ile nakliye hizmeti sağlayan, kurumsal bir firmadır. Memnuniyet ağırlıklı kullanıcı yorumları ve hizmet anlayışı ile Hiper Lojistik A.Ş. Belçika nakliye firmaları arasından en güvenilir şirketlerden biri olmayı başarmıştır.

Hiper Lojistik sadece direkt taşıma değil aynı zamanda Belçika’ya parsiyel taşıma da gerçekleştirmektedir. Transit süresi olarak 7 gün planlanan nakliye hizmeti parsiyel olarak taşıma yapıldığında ise RORO + kara yolu kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Hiper Lojistik, Belçika’ya güvenilir hizmet sunan nakliye firması! - Resim : 1

Lojistik Ne Demektir?
Lojistik, kelime anlamı olarak Latince kökenli bir sözcük olup “logistikos” kelimesinden türetilmiştir. Hesap kitap yapma bilimi anlamına gelen bu sözcük genellikle üretim yapılmaya başlanmış bir ürünün yapım aşamasından tüketiciye ulaşıncaya kadar geçen süreye verilen isimdir. Ülkemizde genellikle taşımacılık sektöründe kullanılsa da bu kullanım yanlış bir tabir değildir. Sonuç olarak ürünün sevkiyat aşamasına verilen isim olarak da “lojistik” terimi kullanılabilir.
Türk Dil Kurumu’na göre ise “geri hizmet” olarak tanımlanan lojistik kelimesi endüstriyel sektörler için verimlilik, tedarik ve proje aşamalarını denetleyen hizmetler bütününe verilen isimdir.

Lojistik, genel bir ürün tanımına sahip olan hemen hemen her alanda kullanılan bir terim hâline dönüşmüş durumdadır. Üretilen bir ürünün lojistik aşaması en kritik aşamaların başında gelmektedir.

Ürünlerin son tüketiciye ulaşması lojistik faaliyetleri sayesinde oldukça hızlı ve güvenilir bir şekilde ulaştırılabilmektedir. Bir ürünü son tüketiciye hızlı ve güvenli ulaştırmak için büyük ya da küçük işletme olmanız fark etmeksizin oldukça geniş bir lojistik ağına sahip olmak gerekmektedir.

Lojistik ne demektir?” bölümünü anlattıktan sonra şimdi de sizlere güvenilirliğiyle sektörde adından söz ettiren Hiper Lojistik A.Ş.’den bahsedeceğiz.

Hiper Lojistik A.Ş.
Hiper Lojistik A.Ş.’nin 2000 yılından bugüne Avrupa’nın her bir noktasına gerek parsiyel gerekse de direkt taşımacılık ve lojistik hizmeti veren; sektörün tecrübeli, müşteri yorumları olumlu ve yenilikçi firmalarından birisidir. Hizmetlerine teknolojiyi entegre etme konusunda uzman olan Hiper Lojistik A.Ş. bu sayede sektörün öncü firmalarından birisi hâline gelmiştir.

Hiper Lojistik A.Ş.’i diğer firmalardan ayıran en önemli özelliği ürünlerinizi sadece kara yolu ile değil aynı zamanda hava ve deniz yolu ile entegre bir biçimde taşıması ve sigortalı hizmet verme anlayışına sahip olmasıdır. Yaptığı çalışmaları teknoloji ile birleştiren Hiper Lojistik A.Ş. sadece Belçika nakliye firması olarak değil Avrupa’nın her noktasına güvenle ürünlerinizi taşıtabileceğiniz kaliteli, güvenilir ve uygun fiyatlı firmaların başında gelmektedir.

SONRAKİ HABER