Gülistan Doku soruşturmasında flaş gelişme! İfadeye çağrıldı…

Gülistan Doku dosyası kapsamında dönemin Tunceli Emniyet Müdürü olan ve şu an Yalova Emniyet Müdürlüğü görevini yürüten Yılmaz Delen, ifadeye çağrıldı. Delen'in çağrı üzerine Erzurum Cumhuriyet Başsavcılığı'nda ifade verdiği öğrenildi.

Gülistan Doku soruşturmasında flaş gelişme! İfadeye çağrıldı…

Tunceli’de 2020 yılında kaybolan üniversite öğrencisi Gülistan Doku’ya ilişkin dosya 6 yıl sonra yeniden açılırken, soruşturmada yeni bir gelişme yaşandı.

Olayın yaşandığı dönemde Tunceli İl Emniyet Müdürü olarak görev yapan ve şu an Yalova İl Emniyet Müdürlüğü görevini yürüten Yılmaz Delen ifade vermek üzere Erzurum’a çağrıldı. Delen’in 'tanık' sıfatıyla bilgisine başvurulduğu ve ifade işlemlerinin başladığı öğrenildi.

SORUŞTURMA KAPSAMINDA 12 KİŞİ TUTUKLANMIŞTI!

Soruşturma kapsamında dönemin Tunceli Valisi Tuncay Sonel, oğlu Mustafa Türkay Sonel ve dönemin Tunceli Devlet Hastanesi Başhekimi Çağdaş Özdemir’in de aralarında bulunduğu 12 kişi tutuklanmıştı.

Anasayfa
Foto Galeri
Video Galeri
Son Dakika
Manşetler
Gazete Manşetleri
Kategoriler
Gündem
Ekonomi
Spor
Magazin
Siyaset
Teknoloji
Yaşam
Sağlık
Dünya
Medya
Kültür Sanat
Popüler
Advertorial
Otomobil
Otomotiv
Hayatın İçinden
Hava Durumu
Namaz Vakitleri
İmsakiye
Sayfalar
İletişim
Künye
Reklam
Kullanım Şartları
Gizlilik İlkeleri
Çerez Politikası