Esthetic Hair Turkey ile gür saçlar

Esthetic Hair Turkey on yılı aşkın süredir saç ekimi konusunda uzman kadrosu ile İstanbul, Meksika ve Brezilya şubeleri ile hizmet verir. Esthetic Hair Turkey ile gür saçlara nasıl sahip olabilirsiniz? Detayları haberimizde.

F5HABER F5HABER
Esthetic Hair Turkey ile gür saçlar

Seyrek Saçlar

Yoğun dökülme veya kellik yaşamayan kişiler saçlarının daha gür görünmesi ister. Esthetic Hair Turkey saç sıklaştırma tekniği ile sizde yoğun ve gür saçlara sahip olabilirsiniz. Saç sıklaştırma işlemi kadınlar ve erkekler için uygundur.

Doğal yöntemler ile saç sıklaştırma işlemleri kesin ve kalıcı çözüm olmayıp var olan saçları ve saç köklerini de yorduğu için saçın seyrekleşme oranını arttırır. Saç sıklaştırma ekimi ise tamamen güvenli ve diğer saçlara zarar vermeden kullanılan tekniktir. Erkeklerin %70’i kadınların ise %30’u seyrek saçlarından şikayet eder. Kadınlarda erkeklere göre yaygın dökülme gözlenmezken dönem dönem saç derisi incelenerek dökülme anlaşılır.

Erkekler İçin Saç Sıklaştırma Ekimi

Erkeklerin saçları en çok tepe bölgesinden seyrelmeye ve dökülmeye başlar. Başlangıç olarak tepe bölgesinde saç seyrekliği olarak göze çarparken zamanla alan büyür ve kelliğe kadar giden süreç başlar. Bu sonucun önüne geçilmesi için zayıf saç kökleri güçlendirilerek güçlü saç köklerinin beslenmesi sağlanır. Esthetic Hair Turkey tepe bölgesi saç ekimi ile erkeklerin saç seyrekliğine son verir.

Saç Sıklaştırma Ekimini Kimler Yaptırabilir?

Saç sıklaştırma işlemi profesyonel olarak yapıldığında oldukça doğal bir görünüm verir ve dışarıdan anlaşılmaz. Var olan saç kökleri zarar görmez. Saç sıklaştırma ekimini yaptırabilecek kişiler:

·         Kadın hastalıkları nedeniyle saçında çok dökülme yaşayan kadınlar

·         Hormonal sistem bozuklukları ile saç kökleri zayıflayan kadınlar

·         Travma odaklı saç kaybı yaşayanlar

·         Tepe kısmı açılmaya başlayan erkekler

·         Var olan saçları seyrek olan herkes

·         Alopesi marjinalisi (saçkıran) hastalığı yaşayan kadınlar ve erkekler

·         Saçlarının gür ve sıkı görünmesini isteyen herkes

Saç sıklaştırma ekimi yaptırabilir. Saç seyrekliği genetik, deri sorunları, yanlış beslenme, ilaç kullanımı ve hormonal sistem rahatsızlıkları gibi nedenlerden ötürü doğuştan veya sonradan ortaya çıkabilir. Esthetic Hair Turkey doktorlarına muayene olarak size en uygun saç sıklaştırma ekimi tekniği bilgisini alabilirsiniz.

 Saç Sıklaştırma Ekimi Sonucu Ne Zaman Alınır?

Saç sıklaştırma veya tepe bölgesine saç ekimi işlemleri için en doğal sonuç 6 ay ile 1 yıl arasında alınır. Özellikle tepe bölgesi erkekler için en hassas bölge olup doğal gür şeklinin verilmesi için uzman ellerden ekim yapılmalıdır.

Eğer saç tepesinde döner yapı var ise düz ekim yapılması doğallığını bozarken istenilen sonucun elde edilmemesini sağlar. Esthetic Hair Turkey hastaları gelişen teknolojisi ile son halini 3D göstergeler ile görerek karar verir. Saç ekimi uzun bir süreçtir ve işlem sonrası kontroller yapılarak sorunsuz ekim sağlanır. Dışarıdan belli olmayan doğal saç ekim teknikleri ile sizde gür ve sağlıkla ışıldayan saçlara kavuşabilirsiniz.

 

SONRAKİ HABER