Eskişehir'de kaza: 2 ölü, 2 yaralı

Eskişehir'de, sürücüsünün kontrolünden çıkan hafif ticari aracın yol kenarındaki menfez boşluğuna yuvarlanmasıyla 2 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi ise yaralandı

F5HABER F5HABER
Eskişehir'de kaza: 2 ölü, 2 yaralı

Kaza Eskişehir-Kütahya karayolunun 20'nci kilometresinde meydana geldi. İddialara göre, sabah saatlerinde Aydın'ın Didim ilçesinden Eskişehir'e doğru yolan çıkan 26 PE 059 plakalı hafif ticari araç sürücüsü Özkan Benli (56),akşam saatlerinde bir anlık dalgınlıkla direksiyon hakimiyetini kaybetti. Ardından bulunduğu şeritten çıkan araç, yol kenarındaki sulama kanalına uçtu.

Meydana gelen trafik kazasında araçta yolcu olarak bulunan Bedriye Mermer (69) ve Nebi Arda (76) olay yerinde hayatını kaybetti. Araç sürücüsü Özkan Benli ağır yaralanırken Aysel Arda ve Emine Benli de yaralandı. Polis ekipleri kaza yerinde geniş güvenlik önlemi alırken trafik bir süre tek şeritten kontrollü olarak devam ettirildi.

Yaralılar olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalenin ardından Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine götürüldü.

SONRAKİ HABER