Ersan Şen Sözcü TV'de Kemal Kılıçdaroğlu'nu eleştirdi

Canlı yayında yaptığı çıkışlarla tanınan hukukçu Ersan Şen, Sözcü TV'de Kemal Kılıçdaroğlu'nu sert sözlerle eleştirirken, gazeteci İsmail Saymaz ve kendine yeterince söz hakkı vermediğini iddia ettiği sunucuyla tartıştı.

F5HABER F5HABER
Ersan Şen Sözcü TV'de Kemal Kılıçdaroğlu'nu eleştirdi

Sözcü TV canlı yayınında gazeteci İsmail Saymaz ile birlikte seçimi değerlendiren hukukçu Ersan Şen, Kılıçdaroğlu'nu topa tuttu.

Sözcü TV'de Kılıçdaroğlu'nu topa tuttu

Kılıçdaroğlu'nun istifa etmesi gerektiğini belirten Şen, "İstifa etmiyorum, yola devam edeceğim diyor. Bence çivi çaksın, Anayasa'ya değişiklik teklifi versin, desin ki 'Sayın Erdoğan ömür boyu ölene kadar Cumhurbaşkanı'dır desin. Kurtulalım! Böyle bir şey yok ya!" dedi.

"Kılıçdaroğlu güzellemesi yaparak ne yapıyorsun İsmail?!"

"Böyle bir başarısızlık var ortada, kayıp var. İsmail Saymaz diyor ki 'yok o kadar değil, bu kadar' falan.. Ne değildir ya.. Meclis'i kaybetmişsin, Cumhurbaşkanlığını kaybetmişsin.. Ne anlatıyorsun sen!" diyen Şen, sözlerini şöyle sürdürdü:

Kılıçdaroğlu güzellemesi yaparak ne yapıyorsun İsmail? Kaybetmiş. Bitmiş. Ne anlatıyorsun.

Kendisine YPG terör örgütü soruluyor, 'YPG terör örgütünü ben bilmem' diyor. Ne demek bu ya? Dalga mı geçiyorsun sen milletle. İşte bunlar kaybettirdi İsmail. Bu dersi almazsak. Bu dersi çıkarmazsak, aynı şekilde devam edersek bu milleti uyutursun. Artık uyanın.

"Burası Kılıçdaroğlu'nu savunma yeri mi ya"

Sürekli kendisini uyaran moderatöre de sert çıkan Ersan Şen, şunları söyledi:

Burası Kılıçdaroğlu'nu savunma yeri mi ya! Ben dinliyorum. Söz hakkı bana gelince kesiyorsun beni. Oraya 15 dk. söz sırası veriyorsun, bana gelince kesiyorsun.

"Tarafsız yayın yap, yapmıyorsan kapat programı. Sağırlar birbirini ağırlar"

Çünkü, niye: ben senin işine gelenleri söylemiyorum. Rahatsız oluyorsun. Tarafsız yayın yap yapmıyorsan kapat programı. Sağırlar birbirini ağırlar.

SONRAKİ HABER