Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay'dan ilk açıklama

Cumhurbaşkanlığı külliyesindeki Siber Güvenlik Zirvesinde konuşma yaptığı sırada rahatsızlanan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay'dan açıklama. Oktay Twitter'dan yaptığı açıklamada, "Bugün yorgunluk ve uykusuzluk kaynaklı kısa süreli bir rahatsızlık geçirdim. Hamdolsun iyiyim." ifadelerini kullandı.

F5HABER F5HABER
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay'dan ilk açıklama

Siber Güvenlik Zirvesinde konuşma yaptığı sırada rahatsızlanan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay'dan ilk açıklama geldi.

Oktay yaptığı açıklamada, "Bugün yorgunluk ve uykusuzluk kaynaklı kısa süreli bir rahatsızlık geçirdim. Hamdolsun iyiyim." ifadelerini kullandı.

"DUALARINI İLETEN HERKESE GÖNÜLDEN TEŞEKKÜR EDİYORUM"

Oktay açıklamasının devamında "Başta Sn. Cumhurbaşkanımız ve Sn. Sağlık Bakanımız olmak üzere; telefonla, mesajla ve sosyal medya üzerinden geçmiş olsun dilek ve dualarını ileten herkese gönülden teşekkür ediyorum." dedi.

NE OLMUŞTU

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Cumhurbaşkanı Külliye Kongre Merkezi'nde fenalaştı.

Siber Güvenlik Zirvesi'nde konuşma yapan Oktay, önce kelimeleri birbirine karıştırdı ardından da yutkundu.

Birkaç saniye nefeslenen Oktay, konuşmasına devam etmek istedi ancak yapamadı.

REVİRE KALDIRILDI

Korumalarından biri Oktay’ın yanına gelerek, durumunu kontrol eder etmez, ambulans istedi.

Tansiyonunun düştüğü belirtilen Oktay, külliyenin revirinde tedavi altına alındı. Fuat Oktay'ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Kısa bir süre tedavi gören Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay, sonrasında kürsüye dönerek durumunun iyi olduğunu söyledi. Oktay, "Uykusuzluk ve yorgunluğa bağlı zannediyorum, böyle küçük bir rahatsızlık oldu. Tekrar anlayışınız için de teşekkür ediyorum" dedi.

SONRAKİ HABER