CHP'li Barış Yarkadaş'tan Kılıçdaroğlu'na çağrı

Eski CHP milletvekili Barış Yarkadaş, katıldığı bir programda CHP içindeki taciz ve tecavüz iddialarıyla ilgili gündem yaratacak açıklamalarda bulundu. Yarkadaş, CHP'de ortaya çıkan yeni bir taciz iddiasıyla Kaftancıoğlu tarafından hedefe konulduğunu söyledi. Yarkadaş konuşmasının devamında, "Yavşakça bir ilişkiyi ortaya çıkardım" ifadelerini kullandı.

F5HABER F5HABER
CHP'li Barış  Yarkadaş'tan Kılıçdaroğlu'na çağrı

Gazeteci Barış Yarkadaş, CHP'deki taciz ve tecavüz iddialarını ve CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu polemiğinin aslını ilk kez TV100 ekranlarında anlattı.

Eski CHP vekili Barış Yarkadaş, katıldığı bir programda CHP içindeki taciz ve tecavüz olayıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

"YAVŞAKLIĞA İZİN VERMEYECEĞİZ"

Canan Kaftancıoğlu tarafından şov yapmakla suçlandığını söyleyen Yarkadaş, Kaftancıoğlu'na tepki göstererek, 'Canan hanım beni bu işin içine katınca benim de doğal olarak kendisine cevap verme hakkım oldu. Niye? Çünkü ben yavşakça ilişkiyi deşifre ettim. Ortaya çıkarttım, üstüne gittim. Yavşaklığa izin vermeyeceğiz hiçbir koşulda. Öyle bir şey yok' ifadelerini kullandı.

YARKADAŞ, KEMAL KILIÇDAROĞLU'NA ÇAĞRIDA BULUNDU

Yarkadaş açıklamalarını devamında, "Kaftancığlu'nun görev suçu işlediğini yazdım. Ben yalan söylüyorsam, Cumhuriyet Halk Partisi'nin Disiplin Kurulu beni partiden atsın. Sayın genel başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'na rica ediyorum, bir partilisi olarak onu göreve davet ediyorum." dedi.

SONRAKİ HABER