Bu tarihlere dikkat! İstanbul'da ormanlara giriş yasaklandı

İstanbul’da orman yangınları riskinin önüne geçebilmek amacıyla 8 Haziran-15 Ekim tarihleri arasında ormanlara giriş yasaklandı.

Bu tarihlere dikkat! İstanbul'da ormanlara giriş yasaklandı

İstanbul'da ormanlara giriş yasaklandı.

Karar İstanbul Valiliği tarafından duyuruldu. Valilik, kentte orman yangınları riskinin önüne geçebilmek amacıyla bir dizi önlem aldı.

8 Haziran-15 Ekim arasında yasağın uygulanacağını bildiren Valilik, karar kapsamında belirlenen mesire alanları, tabiat parkları, korular ve şehir ormanları dışında kalan tüm ormanlık alanlara yaya veya araçla giriş yasaklandı.

Ayrıca; anız yakılması, tarla ve bahçe temizliği amacıyla bitki örtüsünün ateşe verilmesi de yasaklandı.

Valilik, orman alanı civarındaki tesisler ile sanayi kuruluşları, orman alanlarını etkileyebilecek her türlü faaliyet nedeniyle de oluşabilecek yangın riskine karşı önleyici tüm tedbirlerin alınacağını bildirdi.

Anasayfa
Foto Galeri
Video Galeri
Son Dakika
Manşetler
Gazete Manşetleri
Kategoriler
Gündem
Ekonomi
Spor
Magazin
Siyaset
Teknoloji
Yaşam
Sağlık
Dünya
Medya
Kültür Sanat
Popüler
Advertorial
Otomobil
Otomotiv
Hayatın İçinden
Hava Durumu
Namaz Vakitleri
İmsakiye
Sayfalar
İletişim
Künye
Reklam
Kullanım Şartları
Gizlilik İlkeleri
Çerez Politikası