Bedia Akartürk 'Demokrasi Nöbeti'nde'
İZMİR'in Konak Meydanı'nda 15 Temmuz'dan itibaren demokrasi nöbeti için taplanan vatandaşlara sanatçı Bedia Akartürk, türkü ve ilahileriyle destek verdi.
Gelişmelerden anında haberdar olmak için Google News'te F5Haber'e abone olun
F5Haber'e Google News'te abone olun
Abone OlİZMİR'in Konak Meydanı'nda 15 Temmuz'dan itibaren demokrasi nöbeti için taplanan vatandaşlara sanatçı Bedia Akartürk, türkü ve ilahileriyle destek verdi.
Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz'daki darbe girişiminin ardından 23 gündür Konak meydanındaki alanda bekleyişini sürdüren İzmirlilere bugün de Bedia Akartürk türkü ve ilahileriyle eşlik etti. Sahnede türkü ve ilahiler söyleyen Akartürk, “Gurur duyuyorum hem Cumhurbaşkanımızla hem Başbakanımızla ve halkımızla gurur duyuyorum. Halkımız hakiki Türk kanından olduğunu ispat etti. Türk bu; işte Türk'ün kanı bu, beraber olmak, birlik olmak, kardeş olmak bu. O yüzden ben halkımı canı gönülden kutluyorum, helal olsun diyorum. Türk dediğin böyle, olur helal olsun" dedi.
"DEMEK Kİ HAKİKİ DEMOKRASİ BUYMUŞ ONU ANLADIK"