Bakan Güler: Türkiye hiçbir tehdide boyun eğmemiştir ve eğmeyecektir
Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Türk Havacılık ve Uzay Sanayii Anonim Şirketi'nin (TUSAŞ) teröristler tarafından hedef alınmasının tesadüf olmadığını belirterek "Türkiye asla hiçbir tehdide boyun eğmemiştir ve eğmeyecektir. Hainlerin oyunlarını bozmaya, heveslerini kursaklarında bırakmaya devam edeceğiz." dedi. Terör örgütlerine yönelik operasyonların devam ettiğini de söyleyen Bakan Güler, Suriye ve Irak'ta 47 hedefin imha edildiğini açıkladı.
Gelişmelerden anında haberdar olmak için Google News'te F5Haber'e abone olun
F5Haber'e Google News'te abone olun
Abone OlSanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır ile Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, SAHA Expo fuarında bulunan TUSAŞ standını ziyaret etti.
DHA'nın haberine göre ziyarette açıklamalar yapan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, "Bu alçak terör saldırısı tam bağımsızlık yolundaki yürüyüşümüzü hedef aldı. Hain teröristler ve arkasındakiler asla hedeflerine ulaşamayacaklar. Bizi durduramayacaklar, azmimizi kıramayacaklar" dedi.
"TÜRKİYE HİÇBİR TEHDİDE BOYUN EĞMEDİ, EĞMEYECEK"
Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, "Acımız büyük ancak evlatlarımızın intikamını almak için kudretimiz daha da büyük ve kararlılığımız tam. Bu hain saldırı aynı zamanda teröristlerin ve hamilerinin ülkemizin yükselen markası; tam bağımsızlık ülkümüzün lokomotifi, yerli ve milli sanayimizden ne kadar rahatsızlık duyduklarının da bir işaretidir. Bir maşa olan terör örgütlerinin ve onları güden karanlık güçlerin niyetlerini gayet iyi biliyoruz. Ancak unutulmasın ki Türkiye, asla hiçbir tehdide boyun eğmemiştir ve eğmeyecektir" ifadelerini kullandı.
Bakan Güler konuşmasında ayrıca, "29'u Irak, 18'i Suriye'nin kuzeyinde olmak üzere toplam 47 terör hedefi tam isabetle vurulmuş, çok sayıda terörist etkisiz hale getirilmiştir" açıklamasında da bulundu.