Arazi kavgası kanlı bitti: Çok sayıda yaralı var

Erzurum’da arazi satışı nedeniyle iki aile arasında çıkan kavgada 7 kişi yaralandı.

Arazi kavgası kanlı bitti: Çok sayıda yaralı var

Erzurum’un Palandöken ilçesine bağlı kırsal Toparlak Mahallesi’nde meydana gelen olayda iddiaya göre, Y. ailesiyle satın aldıkları arazi nedeniyle Ö. ailesi arasında başlayan sözlü tartışma kısa sürede büyüdü. Tarafların birbirine bıçak ve silahlarla saldırdığı olayda S.Y., B.Y., E.Y., H.Y., G.Y. ile karşı taraftan Ö.Ö. ve M.Ö. yaralandı.

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine mahalleye çok sayıda sağlık ve güvenlik ekibi sevk edildi. Yaralılardan Y. ailesine mensup kişiler Atatürk Üniversitesi Araştırma Hastanesi’ne, Ö. ailesinden yaralananlar ise Erzurum Şehir Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kavganın yaşandığı mahallede bazı evler ile araçlarda da hasar oluştu. Yeni bir gerginlik yaşanmaması için mahallede ve hastane çevrelerinde geniş güvenlik önlemleri alınırken, olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Anasayfa
Foto Galeri
Video Galeri
Son Dakika
Manşetler
Gazete Manşetleri
Kategoriler
Gündem
Ekonomi
Spor
Magazin
Siyaset
Teknoloji
Yaşam
Sağlık
Dünya
Medya
Kültür Sanat
Popüler
Advertorial
Otomobil
Otomotiv
Hayatın İçinden
Hava Durumu
Namaz Vakitleri
İmsakiye
Sayfalar
İletişim
Künye
Reklam
Kullanım Şartları
Gizlilik İlkeleri
Çerez Politikası