Antalya'da uyuşturucu ve fuhuş operasyonu. Muhittin Böcek ve oğlu da şüpheliler arasında

Antalya'nın Serik ilçesinde düzenlenen uyuşturucu ve fuhuş operasyonunda 20 şüpheli gözaltına alındı. Şüpheliler arasında Muhittin Böcek ve oğlu Mustafa Gökhan Böcek'in olduğu da öğrenildi.

Haberlerimizi Google'da Takip Edin Gelişmelerden anında haberdar olun. Google'da tercih edilen kaynak olarak ekleyin
Antalya'da uyuşturucu ve fuhuş operasyonu. Muhittin Böcek ve oğlu da şüpheliler arasında
Haber Merkezi
Haber Merkezi Haber Editörü

Uyuşturucu ve fuhuş soruşturmaları sürüyor.

Serik Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen uyuşturucu ve fuhuş operasyonunda, aralarında iş insanları ve turizmcilerin de bulunduğu 20 kişi hakkında gözaltı kararı verildi.

Ekiplerin bu sabaha karşı düzenlediği operasyonda şüpheliler gözaltına alındı.

ŞÜPHELİLER ARASINDA BÖCEK VE OĞLU DA VAR

DHA'nın haberine göre, şüpheliler arasında tutuklu Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ve oğlu Mustafa Gökhan Böcek'in de olduğu öğrenildi.

Ayrıca, eski Antalya Büyükşehir Belediyesi yöneticileri ile turizm, otomotiv, inşaat ve farklı sektörlerde faaliyet gösteren iş insanlarının da bulunduğu belirtildi.

Soruşturma dosyasında birbiriyle kesişen birden fazla olay zinciri bulunduğu, otel ve teknelerde uyuşturucu ve fuhuş amaçlı organizasyonlar düzenlendiği kaydedildi.

Söz konusu teknede ekipler arama yaptı.

Antalya'da uyuşturucu ve fuhuş operasyonu. Muhittin Böcek ve oğlu da şüpheliler arasında - Resim : 2

UYUŞTURUCU TESTİ YAPILACAK

Şüphelilerin uyuşturucu madde kullanıp kullanmadıklarının tespiti amacıyla kan, idrar ve saç örneklerinin alınmak üzere Adli Tıp Kurumu'na sevk edilecekleri belirtildi.

Soruşturma kapsamındaki beyanların teknik ve kriminal delillerle doğrulanması, uyuşturucu maddelerin kimler tarafından temin edildiğinin belirlenmesi, fuhuş amaçlı organizasyonları düzenleyen veya aracılık eden kişilerin tespiti ve şüpheliler arasındaki bağlantıların tüm yönleriyle ortaya çıkarılmasına yönelik adli işlemlerin devam ettiği ifade edildi.

ETKİN PİŞMANLIK HÜKÜMLERİNDEN YARARLANDILAR

Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne yönelik rüşvet ve yolsuzluk soruşturması kapsamında büyükşehir belediye başkanlığı görevinden uzaklaştırılıp tutuklanan Muhittin Böcek ile oğlu Mustafa Gökhan Böcek'in tutuklulukları sürüyor.

Muhittin Böcek ve oğlu etkin pişmanlık hükümlerinden yararlanmışlardı.

Uyuşturucu Operasyonu
Anasayfa
Foto Galeri
Video Galeri
Son Dakika
Manşetler
Gazete Manşetleri
Kategoriler
Gündem
Ekonomi
Spor
Magazin
Siyaset
Teknoloji
Yaşam
Sağlık
Dünya
Medya
Kültür Sanat
Popüler
Advertorial
Otomobil
Otomotiv
Hayatın İçinden
Hava Durumu
Namaz Vakitleri
İmsakiye
Sayfalar
İletişim
Künye
Reklam
Kullanım Şartları
Gizlilik İlkeleri
Çerez Politikası
Yayın İlkeleri
Düzeltme Politikası
Doğrulama Politikası