Gülümse Kaderine dizisi herkesi ayağa kaldırdı

Dün akşam ekranlarda boy gösteren yeni dizi Gülümse Kaderine, ilk bölümüyle kendine hayran bıraktı. Seyircileri gözyaşlarına boğan Gülümse Kaderine, yayın hayatına bomba gibi bir giriş yaparak rakiplerine büyük bir gözdağı verdi. Bir zamanlar Zalim İstanbul dizisiyle adından bahsettiren Bahar Şahin, yine başarılı oyunculuk performansı ile yürekleri sızlattı. İşte detaylar...

Gülümse Kaderine dizisi herkesi ayağa kaldırdı - Sayfa 1

Yetimhanede büyüyen iki arkadaşın hayatının anlatıldığı yeni dizi Gülümse Kaderine, dün akşam FOX TV ekranlarında seyirciler ile buluştu. 

127
Gülümse Kaderine dizisi herkesi ayağa kaldırdı - Sayfa 2

Gülümse Kaderine dizisinin oyuncu kadrosunda Mine Tugay, Burak Sergen, Sude Zülal Güler, Bahar Şahin, Doğan Bayraktar, Yalçın Hafızoğlu, Erkan Meriç, Aslı Sümen, Ertuğrul Postoğlu, Ahu Sungur gibi ünlü isimler yer alıyor.

227
Gülümse Kaderine dizisi herkesi ayağa kaldırdı - Sayfa 3

Bir zamanlar Zalim İstanbul dizisindeki Ceren karakteri ile ekranlara damga vuran Bahar Şahin, şimdi de Gülümse Kaderine dizisinde gösteriyor.

327
Gülümse Kaderine dizisi herkesi ayağa kaldırdı - Sayfa 4

Yine Zalim İstanbul dizisinde başarılı oyunculuk performansı ile dikkatleri üzerine çeken ünlü isim Mine Tugay, Gülümse Kaderine dizisinde renkli sahneler sergiliyor. 

427