Gönül Dağı dizisindeki bu sahne çok konuşulacak; Uzun zamandır beklenilen sonunda oldu

Her yeni bölümüyle Cumartesi akşamlarına damga vuran Gönül Dağı 49. Bölüm ile yine adından söz ettirmeyi başardı. Duygusal sahnelerin yaşandığı ve kahkahaların yine havada uçuştuğu dizide uzun zamandır beklenen oldu.

Gönül Dağı dizisindeki bu sahne çok konuşulacak; Uzun zamandır beklenilen sonunda oldu - Sayfa 1

İki sezondur TRT 1 ekranlarında adeta fırtınalar estiren Gönül Dağı dizisi artık Cumartesi akşamlarının vazgeçilmezi haline geldi. Başarılı ve genç oyuncuların hayat verdiği karakterler seyirci tarafından çok sevildi. Seyirci de dizinin hakkını verdi ve Gönül Dağı her bölümde reytingleri zirvede bitirmeye devam ediyor.

113
Gönül Dağı dizisindeki bu sahne çok konuşulacak; Uzun zamandır beklenilen sonunda oldu - Sayfa 2

Gönül Dağı yeni bölüm ile yine gecenin en beğenilen dizisi olurken seyirci ekran başından bir an olsun kalkmak istemedi.

213
Gönül Dağı dizisindeki bu sahne çok konuşulacak; Uzun zamandır beklenilen sonunda oldu - Sayfa 3

Berk Atan ve Gülsim Ali İlhan’ın başrol oynadığı Gönül Dağı dizisi en yakın rakibi Kardeşlerim dizisine bile büyük bir fark atarak reyting sıralamasındaki yerini iyice garanti altına aldı. Ve uzun zamanda reyting zirvesinde kalacak gibi duruyor.

313
Gönül Dağı dizisindeki bu sahne çok konuşulacak; Uzun zamandır beklenilen sonunda oldu - Sayfa 4

Gönül Dağı dizisinin yeni bölümünde yine gözyaşları ve kahkahalar eksik olmazken bir detay ve aşk bombası artık iyice ortaya çıkmaya başladı.

413