Gönül Dağı dizisi seyircisine kötü haber geldi; Yapımcılar onu kadrodan resmen çıkardı

Cumartesi akşamlarının ilgiyle takip edilen yapımları arasında yer alan Gönül Dağı 103. Bölüm ile sezon finali yaparak ekranlara veda etti. Sezon finalinin ardından yeni sezon için ortaya çıkan bir sürpriz herkesi şaşkına çevirdi. İşte kadroda yer almayacak o isim...

Gönül Dağı dizisi seyircisine kötü haber geldi; Yapımcılar onu kadrodan resmen çıkardı - Sayfa 1

TRT 1 ekranlarında izlenme rekorları kıran ve Cumartesi akşamları milyonları ekran başına kilitleyen Gönül Dağı sezon finali yankıları devam ediyor.

Gönül Dağı dizisi seyircisine kötü haber geldi; Yapımcılar onu kadrodan resmen çıkardı - Sayfa 2

Berk Atan, Zümre Meğreli, Ecem Özkaya, Hazal Çağlar, Ferdi Sancar, Cihat Süvarioğlu, Semih Ertürk, Zümre Meğreli ve Melis Sevinç gibi usta ve genç oyuncuların başrol oynadığı Gönül Dağı 103. Bölüm ile sezon finali yaparak ekranlara veda etmişti.

Gönül Dağı dizisi seyircisine kötü haber geldi; Yapımcılar onu kadrodan resmen çıkardı - Sayfa 3

Yazar Mustafa Çiftçi’nin bozkır hikayelerinden esinlenerek çekilen Gönül Dağı dizisinin yeni sezonunda seyirciyi büyük sürprizler bekliyor olacak.

Gönül Dağı dizisi seyircisine kötü haber geldi; Yapımcılar onu kadrodan resmen çıkardı - Sayfa 4

Yine bomba bir sezon finali yaparak ekranlara veda eden Gönül Dağı dizisinin yeni sezonu şimdiden büyük merak konusu haline gelirken Taner ve Selma Öğretmen arasında nelerin olacağı ise akıllarda soru işaretleri bıraktı.