Gönül Dağı dizisi hayranları gözlerine inanamadı; Bu güzel isim bakın kim çıktı

Ekranların rekortmen ve severek takip edilen dizisi Gönül Dağı 46. Bölüm büyük sürprizlerle gelirken dizide rol alan bir karakter ise herkesi şaşkına çevirdi.

Gönül Dağı dizisi hayranları gözlerine inanamadı; Bu güzel isim bakın kim çıktı - Sayfa 1

TRT1 ekranlarında adeta fırtınalar estiren Gönül Dağı dizisi Cumartesi akşamlarına damga vurma devam ediyor. Hem güldürüp hem ağlatan Gönül Dağı dizisinin her bölümü ilgiyle takip ediliyor. Yayınlandığı akşamlarda reyting rekorları kıran Gönül Dağı’nın başarısı dillerde dolaşıyor.

113
Gönül Dağı dizisi hayranları gözlerine inanamadı; Bu güzel isim bakın kim çıktı - Sayfa 2

Başrollerinde Berk Atan, Gülsüm Ali İlhan, Ferdi Sancar, Ecem Özkaya, Cihat Süvarioğlu ve Semih Ertürk'ün yer aldığı Köprü Film imzalı Gönül Dağı yeni bölüm merakla beklenirken bir detay herkesi şaşkına çevirdi.

213
Gönül Dağı dizisi hayranları gözlerine inanamadı; Bu güzel isim bakın kim çıktı - Sayfa 3

Yönetmenliğini Yahya Samancı'nın üstlendiği Gönül Dağı, her bölümüyle izleyiciyi ekran başına kilitlemeyi başarıyor. Reytinglerde her hafta birinci çıkan Gönül Dağı dizisinde, tanınmamış ve genç oyuncular göz seyirciden tam not alıyor.

313
Gönül Dağı dizisi hayranları gözlerine inanamadı; Bu güzel isim bakın kim çıktı - Sayfa 4

Bu haberimizde Gönül Dağı dizisinde Zeynep karakterine hayat veren Güliz Aybay’ın hayatını sizler için mercek altına aldık.

413