Gecenin Ucunda oyuncuları kimdir? Gecenin Ucunda konusu ve oyuncu kadrosunun tamamı...

Peride Celal’in aynı adlı romanından uyarlanan Gecenin Ucunda bu akşam ilk bölümü ile ekranda olacak. Yeni sezonun merakla beklenen yapımlarından olan Gecenin Ucunda dizisinde Neslihan Atagül Doğulu ‘Macide’, Kadir Doğulu ise ‘Kazım’ karakterine hayat verecek. Peki dizinin konu ne? Hangi oyuncu hangi rolde olacak? İşte Gecenin Ucunda dizisi konusu ve oyuncuları…

Gecenin Ucunda oyuncuları kimdir? Gecenin Ucunda konusu ve oyuncu kadrosunun tamamı... - Sayfa 1

Gecenin Ucunda Star TV’de ekrana geliyor. Dizinin yönetmenliğini Barış Erçetin üstlenirken senaryosunu Başar Başaran ile Emre Özdür kaleme alıyor. Masalsı aşk hikayesi ve güçlü oyuncu kadroyla Gecenin Ucunda çarşamba akşamları yayınlanacak. Peki dizide kimler rol alıyor? Gecenin Ucunda dizisinin konusu tam olarak ne?

117
Gecenin Ucunda oyuncuları kimdir? Gecenin Ucunda konusu ve oyuncu kadrosunun tamamı... - Sayfa 2

GECENİN UCUNDA DİZİSİ KONUSU

“Gecenin Ucunda”, iş hayatında mutlu olamayıp başkalarını iyileştirmenin peşine düşen Macide’nin kendisini bulmak için çıktığı yolda aşkla sınanıp daha önce hiç tanık olmadığı bir dünyanın içine girmesini konu alıyor.

217
Gecenin Ucunda oyuncuları kimdir? Gecenin Ucunda konusu ve oyuncu kadrosunun tamamı... - Sayfa 3

GECENİN UCUNDA OYUNCULARI…

‘Gecenin Ucunda’nın oyuncu kadrosunda Neslihan Atagül Doğulu, Kadir Doğulu, Sarp Levendoğlu, Zuhal Olcay, Tuba Ünsal, Özge Özder, Bertan Asllani, Kaan Taşaner, Bestemsu Özdemir, Levent Özdilek, Ebru Aykaç, Şencan Güleryüz, Aysun Metiner, Gonca Yakut, Aleyna Özgeçen, Abdulkerim İlhan, Hazal Şenel, Seyda Bayram, Cem Avnayim, Tugay Bahşi, Ufuk Tevge, Kuzey Kaya, Ubeyt Ünal, Oya Ünal yer alıyor.

317
Gecenin Ucunda oyuncuları kimdir? Gecenin Ucunda konusu ve oyuncu kadrosunun tamamı... - Sayfa 4

 KİM HANGİ ROLDE?

MACİDE - NESLİHAN ATAGÜL DOĞULU KİMDİR?

Neslihan Atagül Doğulu 20 Ağustos 1992’de İstanbul’da dünyaya geldi. Fatih Harbiye adlı televizyon dizisi, Araf ve Senden Bana Kalan sinema filmlerindeki oyunculuğu ile tanındı. Sinema ve dizi oyunculuğu ile ulusal ve uluslararası birçok ödüle değer görüldü. Genç oyuncu 2016 yılında kendi gibi oyuncu Kadir Doğulu ile evlendi. Çift şimdilerde birlikte Gecenin Ucunda dizisinde başrolü paylaşıyor.

417