Galatasaray'da şok 5 imza: Sözleşmeleri uzatıldı

Galatasaray Kulübü, futbolcuları Fernando Muslera, Lucas Torreira, Barış Alper Yılmaz, Abdülkerim Bardakcı ve Kaan Ayhan ile sözleşme uzattı.

Galatasaray'da şok 5 imza: Sözleşmeleri uzatıldı - Sayfa 1

Galatasaray Kulübü, futbolcuları Fernando Muslera, Lucas Torreira, Barış Alper Yılmaz, Abdülkerim Bardakcı ve Kaan Ayhan ile sözleşme uzattı.
 

Galatasaray'da şok 5 imza: Sözleşmeleri uzatıldı - Sayfa 2

Galatasaray, Trendyol Süper Lig'de bitime 7 hafta kala iç transferlerde 5 futbolcusuyla yeni sözleşme imzaladı.

Sarı-kırmızılılarda Başkan Dursun Özbek ve Başkanvekili Erden Timur'un katılımıyla Fernando Muslera, Lucas Torreira, Barış Alper Yılmaz, Abdülkerim Bardakcı ve Kaan Ayhan ile yeni kontratlar yapıldı.

İmza töreninde açıklamalarda bulunan Dursun Özbek, futbolcuları için şu ifadeleri kullandı;

''Bu imza töreninde kardeşlerimizin yanında olmayı özellikle istedim. Galatasarayımız için bu zamana kadar verdikleri emek, çaba ve fedakarlık için onlara bir kez daha büyük bir teşekkür gönderiyorum."

Galatasaray'da şok 5 imza: Sözleşmeleri uzatıldı - Sayfa 3

"MUSLERA BİZDEN BİRİSİ"

"Muslera, sadece sahada gösterdiği performansla değil, efendiliğiyle de tüm spor severlerin gönlünde taht kurmuş birisidir. Fernando Muslera'yı yabancı bir futbolcu olarak değil, bizden birisi olarak görüyorum. Kendisi beni hiç ikiletmedi. Bana 'sen ne diyorsan öyle olsun başkan' dedi. Kendisine teşekkür ediyorum. Benim dileğim Muslera'nın Galatasaray formasıyla futbola veda etmesi ve başka bir görevle kulübümüze hizmet etmesidir."

Galatasaray'da şok 5 imza: Sözleşmeleri uzatıldı - Sayfa 4

ABDÜLKERİM BARDAKCI

"Sevgili Abdülkerim, seni ilk transfer ettiğimiz günü hatırlıyor musun? Kimilerinin burun kıvırdığı aslan parçası... Biz senden hiç şüphe etmedik. Sen de gösterdiğin performansla birçok kişiyi düşündüklerine pişman ettin.  Önünde uzun ve başarılarla dolu yılların olacak. Sana da sevgilerimi iletiyorum