Galatasaray'da kriz yeniden başladı!

29 Mayıs'ta yapılması beklenen seçimli kongre, hafta sonu yasakları sebebiyle 1 Haziran sonrasına kaldı. Başkan adayları, tarihin netleşmesini istiyor. Başkan Mustafa Cengiz ve kurmaylarının sessizliği sürüyor. Fatih Terim, şampiyonluk maçı sonrasındaki sözleriyle beraber, Mustafa Cengiz'le tüm köprüleri attı; 3 yıllık opsiyonu da devreye alınmadığı için 31 Mayıs itibarıyla boşa çıkacak. Haziran hocasız başlayabilir.

Galatasaray'da kriz yeniden başladı! - Sayfa 1

Yeni sezon planlaması çerçevesinde Terim'in talepleri doğrultusunda gerçekleşen transfer görüşmelerinin sonuçlanması için Başkan'ın onayı bekleniyor. Albayrak, imzaların onayı için Cengiz'i ikna etmeye çalışıyor. Sezon finalinde şampiyonluğu kaçırmış olsa bile, hâlâ Şampiyonlar Ligi'ne gitme şansı bulunan Cim Bom'da, kiralıklar, sözleşmesi bitenler, satış listesindekiler ve transferler için harekete geçilmesi bekleniyor.

Galatasaray'da kriz yeniden başladı! - Sayfa 2

Galatasaray'da 2 golle kaybedilen şampiyonluk sonrası, gözler gelecek sezonların planlama sürecine çevrildi. Sarı-Kırmızılı kulübü bekleyen en önemli kriz, ligin son haftalarındaki kritik maçlar nedeniyle ara verilen seçim tartışmaları.

Galatasaray'da kriz yeniden başladı! - Sayfa 3

Hafta sonu sokağa çıkma kısıtlamasının 1 Haziran'a kadar devam edecek olmasıyla, 29 Mayıs'taki kongre hedefi tamamen ortadan kalkmış oldu. Başkan adayları, seçimin olabilecek en erken tarihte, yani 5 Haziran'da yapılmasını istiyor. Başkan Mustafa Cengiz ve kurmayları konuyla ilgili sessizliğini koruyor. Özellikle bu akşam yapılacak yönetim toplantısından bir karar çıkabileceği belirtiliyor. 16 veya 29 Haziran tarihi ön planda görünüyor.

Galatasaray'da kriz yeniden başladı! - Sayfa 4

'Fatih hocayla anlaşalım'

Cengiz'in kendisi, ekibi ve futbolcuları için kullandığı suçlayıcı ifadelere, şampiyonluk maçı sonrası sert tepki gösteren teknik direktör Fatih Terim de, 31 Mayıs itibarıyla boşa çıkıyor. İki tarafın arasında köprülerin atıldığı göz önüne alınırsa, 3 yıllık opsiyonun devreye alınması zor görünüyor. Bu noktada 2. Başkan Abdurrahim Albayrak'ın devreye girdiği ve yeni sözleşme konusunda geç kalınmaması için, Başkan Cengiz'i ikna etmeye çalıştığı belirtiliyor