Galatasaray'da Abdurrahim Albayrak başkan adayı oluyor

Galatasaray'da seçim tarihi 19 Haziran olarak belirlendi, kongre rüzgarları yeniden esmeye başladı. Mevcut başkan adayları yeniden liste hazırlama telaşına girerken, asıl sürpriz yönetim içinden geldi. Abdurrahim Albayrak'ın liste görüşmelerine başladığı, şimdiden Fatih Terim'le yeni sezonu ve transferleri planladığı öğrenildi.

Galatasaray'da Abdurrahim Albayrak başkan adayı oluyor - Sayfa 1

Süper Lig'de sezon sona erdi, ancak Galatasaray için hareketli günler daha yeni başlıyor... Seçimli kongre tarihinin 19 Haziran olarak belirlenmesiyle, başkan adayları yeniden liste çalışmaları için kolları sıvadı.

Galatasaray'da Abdurrahim Albayrak başkan adayı oluyor - Sayfa 2

Böylece bir önceki süreç yeniden start almış oldu. Başkan olmak isteyenlerin, 28 Mayıs'a kadar Divan Kurulu'na listelerini sunması gerekiyor. Şu ana kadar Eşref Hamamcıoğlu, Burak Elmas, Metin Öztürk ve Işın Çelebi, resmi adaylık açıklayan isimlerdi. Ancak asıl sürpriz, yine Mustafa Cengiz yönetiminden çıkacak gibi görünüyor.

Galatasaray'da Abdurrahim Albayrak başkan adayı oluyor - Sayfa 3

Daha fazla gecikmemek için...

2. Başkan Abdurrahim Albayrak'ın, 28 Mayıs'a kadar listesini hazırlamak için turlara başladığı ve aklındaki isimleri ikna etmesi halinde adaylığını resmen açıklayacağı öğrenildi.

Galatasaray'da Abdurrahim Albayrak başkan adayı oluyor - Sayfa 4

Öyle ki Albayrak'ın, Bodrum'da tatil yapan ve gelişmeleri takip eden teknik direktör Fatih Terim'le devamlı iletişim halinde olduğu hem yeni sezonu hem de transferleri planladığı belirlendi.