Fenomen Yağmur Taktaş'ın ABD'deki ölümüyle ilgili şoke eden açıklama

İşte Benim Stilim yarışması ile hayatımıza giren Yağmur Taktaş, ölüm haberiyle büyük bir şok yaşattı. Ailesi cinayet olduğunu iddia ederken, Taktaş'ın ölümüyle suçlanan erkek arkadaşın annesi konuştu.

Fenomen Yağmur Taktaş'ın ABD'deki ölümüyle ilgili şoke eden açıklama - Sayfa 1

Sosyal medya fenomeni Yağmur Taktaş'ın ölümü Türkiye’nin gündemine oturdu. Moda programıyla ünlenen 28 yaşındaki genç kadının ölümündeki şüpheler, soru işaretleri ve iddialar ise her geçen gün arttı.

 

Fenomen Yağmur Taktaş'ın ABD'deki ölümüyle ilgili şoke eden açıklama - Sayfa 2

Türk asıllı ABD vatandaşı erkek arkadaşıyla ABD’ye giden Taktaş, bir daha yurda dönemedi. ABD'de olduğu süre boyunca, ailesine erkek arkadaşı tarafından darbedildiğini, paralarının çalındığını yazan Taktaş, Türkiye'ye dönmek isteyip erkek arkadaşının izin vermediğini de belirtti. Ayrıca, Taktaş, erkek arkadaşının kıskançlık krizlerinin boyut değiştirdiğini, zorla saçlarını kazıttığını söyledi.

Fenomen Yağmur Taktaş'ın ABD'deki ölümüyle ilgili şoke eden açıklama - Sayfa 3

Taktaş ailesi, kızlarının daha önce de darbedildiğini iddialarını anlattı. Taktaş'ın teyzesi "Ölüm değil, cinayetten yüzde yüz eminiz" dedi, yeğeninin ölüm haberini aldığı andan itibaren şüpheli olarak erkek arkadaşı işaret etti.

Fenomen Yağmur Taktaş'ın ABD'deki ölümüyle ilgili şoke eden açıklama - Sayfa 4

"OĞLUMA İFTİRA ATILIYOR"
Medyada ölümün şüpheli olduğu yayılırken, Türkiye’ye dönmeyen şüpheli erkek arkadaş sessizliğini korudu. Suçlamaların merkezindeki kişi, tüm iddialara kulağını kapattı ama ailesi Sözcü'ye konuştu. Şüpheli erkek arkadaşın annesi Sevim Fulton, medyadaki haberlere rağmen cevap hakkını kullanabildiği için teşekkür etti.