Fenerbahçe’den transfer kararı: İsmail Yüksek satılmayacak
Fenerbahçe’de Tedesco’nun gelişiyle yeniden forma şansı bulan ve son maçlardaki performansıyla dikkatleri üzerine çeken İsmail Yüksek, Premier Lig ekiplerinin radarına girdi. Beşiktaş derbisinde scoutlar tarafından izlenecek olan milli futbolcu için İngiliz kulüplerinin ara transferde hamle yapabileceği belirtiliyor. Ancak Fenerbahçe yönetimi, şampiyonluk yarışında kadro gücünü korumak adına transfere kapıyı kapattı.
Tedesco sonrası yükseliş
Fenerbahçe’de teknik direktör Tedesco’nun göreve gelmesiyle birlikte yeniden forma şansı bulan İsmail Yüksek, son maçlardaki performansıyla dikkat çekiyor.
Mourinho döneminde Fred-Amrabat ikilisinin gölgesinde kalan Yüksek, sahaya küsmeden çalışmalarını sürdürdü ve fırsatı iyi değerlendirdi.
Premier Lig ekipleri derbide izliyor
Mücadeleci futbolunun yanına kilit pas katkısını da ekleyen 26 yaşındaki orta saha oyuncusunu, Premier Lig ekiplerinin scoutları Beşiktaş derbisinde tribünden izleyecek.
Olumlu rapor çıkması halinde, İngiliz kulüplerinin ara transfer döneminde Fenerbahçe ile masaya oturmak için hazırlık yaptığı bildirildi.