Fenerbahçe’den ezeli rakibe yılın çalımı; Dünyaca ünlü yıldız imzaya geliyor

Fenerbahçe ve Galatasaray, Atalanta forması giyen Ademola Lookman transferinde karşı karşıya geldi. Fenerbahçe, Nijeryalı yıldız için yıllık 6 milyon euro maaş ve 4 sezonluk sözleşme teklif etti. Galatasaray ise kiralık olarak almak istedi ancak Atalanta, kiralama formülüne sıcak bakmadı. Transfer görüşmeleri sürerken, oyuncunun vereceği karar belirleyici olacak.

Fenerbahçe’den ezeli rakibe yılın çalımı; Dünyaca ünlü yıldız imzaya geliyor - Resim: 1

Süper Lig'in ezeli rakipleri Galatasaray ile Fenerbahçe, Atalanta'nın Nijeryalı yıldızı Ademola Lookman transferinde karşı karşıya geldi.

Fenerbahçe’den ezeli rakibe yılın çalımı; Dünyaca ünlü yıldız imzaya geliyor - Resim: 2

Sarı-lacivertliler, oyuncuya yüksek maaş ve uzun süreli sözleşme teklif ederken, sarı-kırmızılılar ise kiralık formülünü devreye soktu.

Fenerbahçe’den ezeli rakibe yılın çalımı; Dünyaca ünlü yıldız imzaya geliyor - Resim: 3

Atalanta'nın tavrı merakla beklenirken, Lookman'ın vereceği karar iki kulüp açısından da belirleyici olacak.

Fenerbahçe’den ezeli rakibe yılın çalımı; Dünyaca ünlü yıldız imzaya geliyor - Resim: 4

Transferde büyük rekabet sürerken kritik detay ise takvim. Tüm gözler Lookman'ın tercihine çevrildi.