Faizsiz kredi fırsatı! Bankalar limitleri tek tek açıkladı: 25 bin TL anında hesaplarda

İhtiyaç kredisi kullanmayı planlayanlara bankalardan iyi haber geldi. Sıfır faiz imkanı ile kredi kullanımı mümkün. Bankalar limitleri ve ödeme koşullarını müşterilerine duyurdu. İsteyenler internet üzerinden mobil bankacılık hizmetlerini kullanarak da başvurularını tamamlayabilecek. İşte faizsiz kredi fırsatı sunan bankalar ve ödeme koşulları...

Faizsiz kredi fırsatı! Bankalar limitleri tek tek açıkladı: 25 bin TL anında hesaplarda - Sayfa 1

Kredi kullanacak herkesi doğrudan ilgilendiriyor. Yükselen faiz oranlarından şikayetçi olan tüketiciler için bankalar harekete geçti ve 0 faizli kredi kampanyalarını duyurdu. Çok sayıda banka faizsiz kredi veren bankalar arasında yerini aldı.
 

111
Faizsiz kredi fırsatı! Bankalar limitleri tek tek açıkladı: 25 bin TL anında hesaplarda - Sayfa 2

ANAPARANIN İKİ KATI GERİ ÖDEME 
Son günlerde kredi faiz oranlarındaki yükseliş özellikle acil nakit ihtiyacı olanları etkilemişti. Ortalama faiz oranları yüzde 4,64 seviyelerinde seyrederken bu oranlar ile 100 bin TL ihtiyaç kredisi kullanılması durumunda toplam geri ödeme miktarı 192 bin TL'yi buluyor. Yani ihtiyaç kredisi kullanan tüketiciler için 24 aylık ödeme planı ile dahi anaparanın iki katına yakın geri ödeme söz konusu oluyor.

211
Faizsiz kredi fırsatı! Bankalar limitleri tek tek açıkladı: 25 bin TL anında hesaplarda - Sayfa 3

SIFIR FAİZLİ KREDİ İMKANI 
Kredi faizlerinin hızlı yükselişi sonrası bankalar harekete geçti ve faizsiz kredi kampanyalarını tek tek duyurdu. İşte 0 faizli kredi kampanyaları, limit ve ödeme detayları...

311
Faizsiz kredi fırsatı! Bankalar limitleri tek tek açıkladı: 25 bin TL anında hesaplarda - Sayfa 4

20 BİN TL FAİZSİZ KREDİ! 
Akbank müşterilerine faizsiz kredi kullanım imkanı sağlıyor. 20 bin TL faizsiz kredi sunan bankada, kredi imkanından yararlanmak isteyenlerin 22 Nisan tarihine kadar başvuru yapması gerekiyor. Kampanyadan yararlananlar çektikleri tutarı 6 ay içerisinde ödeyecek. 20 bin TL kredi çeken bir kişi 3.333 TL aylık taksitlerle ödemesini gerçekleştirecek.

411