Faik Öztürk'ün beynine pıhtı attı, felç geçirdi! Son sağlık durumu nasıl?

Usta oyuncular Kadir İnanır, Settar Tanrıöğen ve Nuri Alço gibi Faik Öztürk'ün de beynine pıhtı attığı ortaya çıktı. Ünlü ismin vücudunun sol tarafında felç meydana geldi. Şarkıcı Safiye Soyman, 25 yıllık hayat arkadaşının sağlık durumu hakkında bilgi verdi.

Faik Öztürk'ün beynine pıhtı attı, felç geçirdi! Son sağlık durumu nasıl? - Sayfa 1

Settar Tanrıöğen, Kadir İnanır ve Nuri Alço'nun ardından bir ünlü isim daha beyne pıhtı atması nedeniyle ölümden döndü. Safiye Soyman ile magazin dünyasının sempatik çifti olan Faik Öztürk'ten (62) üzücü haber geldi.
 
 

Faik Öztürk'ün beynine pıhtı attı, felç geçirdi! Son sağlık durumu nasıl? - Sayfa 2

25 yıllık hayat arkadaşı Safiye Soyman'la bir markanın Kuruçeşme'de gerçekleşen tanıtım etkinliğine katılan Öztürk, 20 gün önce Bodrum’da beyin kanaması geçirdiğini açıkladı.
 

Faik Öztürk'ün beynine pıhtı attı, felç geçirdi! Son sağlık durumu nasıl? - Sayfa 3

Faik Öztürk, beyin kanaması nedeniyle vücudunun sol tarafında felç meydana geldiğini söyledi. Ankara'da fizik tedavi gören Faik Öztürk, sağlığına kavuştuğunu belirtti.
 
 

Faik Öztürk'ün beynine pıhtı attı, felç geçirdi! Son sağlık durumu nasıl? - Sayfa 4

Şarkıcı Safiye Soyman, beyine pıhtı atan hayat arkadaşının merak konusu olan sağlık durumuyla ilgili son durumu sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı. Eğlenceli kişiliğiyle tanınan, 1999'dan bu yana Safiye Soyman ile birlikte olan Faik Öztürk, 2018 yılında kalp krizi geçirmiş, tıkanan beş damarına operasyon yapılmıştı.