En ucuz sıfır araba fiyatları Ocak 2021! Peugeot, Opel, Kia, Seat, Toyota, Renault, Fiat, Honda, Volkswagen

En ucuz sıfır araba fiyatları açıklandı. Türkiye'de sıfır otomobil sahibi olmak isteyenlerin en az 145 bin lirayı gözden çıkarması gerekiyor. Peki ocak ayında hangi arabalar daha uygun? İşte otomotiv firmalarının güncellediği, 2021 ocak ayı en ucuz sıfır araba fiyatları listesi! Peugeot, Opel, Kia, Seat, Toyota, Renault, Fiat, Honda, Volkswagen kampanyaları...

En ucuz sıfır araba fiyatları Ocak 2021! Peugeot, Opel, Kia, Seat, Toyota, Renault, Fiat, Honda, Volkswagen - Sayfa 1

Araç satın almak isteyenlerin gözü ve kulağı sıfır araç kampanyalarında.

2021'in ilk aylarında, araba markaları koronavirüs salgınından dolayı geçen yıla göre ciddi şekilde düşmüş olan satışları artırmak için birbirinden cazip kampanyalar hazırlıyor. 

121
En ucuz sıfır araba fiyatları Ocak 2021! Peugeot, Opel, Kia, Seat, Toyota, Renault, Fiat, Honda, Volkswagen - Sayfa 2

Sıfır otomobil sahibi olmak isteyenler için Türkiye'de satılan en uygun fiyatlı 2021 model otomobilleri sıralandı. Araç ne kadar küçük ve bir yılda katettiği yol ne kadar düşük olursa, benzinli motor seçeneği daha iyi alternatif sunuyor.

221
En ucuz sıfır araba fiyatları Ocak 2021! Peugeot, Opel, Kia, Seat, Toyota, Renault, Fiat, Honda, Volkswagen - Sayfa 3

Sıfır araba alacaklar için markaların kendi internet sitelerinde yer alan fiyat listelerine göre en uygun fiyatlı modelleri listeledik.

321
En ucuz sıfır araba fiyatları Ocak 2021! Peugeot, Opel, Kia, Seat, Toyota, Renault, Fiat, Honda, Volkswagen - Sayfa 4

Döviz kuru ile birlikte sıfır araç fiyatları da değişmeye başladı. 2021 ocak ayı en uygun sıfır otomobil fiyatlarını da oldukça etkileyen ÖTV zammına rağmen vatandaşlar sıfır araç almakta oldukça kararlı. Geçtiğimiz ay sıfır araç fiyatlarını gecikmeli olarak paylaşan birçok otomotiv firması, ocak ayı en ekonomik araba fiyatlarını paylaştı. 

Peugeot, Opel, Kia, Seat, Toyota, Renault, Fiat, Honda, Volkswagen kampanyaları...

421