Emre Büber'in MasterChef için 'mobbing' itirafı olay oldu; Kafaları karıştıran paylaşım

MasterChef Türkiye 2021 kadrosunda ön plana çıkan Emre Büber'in MasterChef için 'mobbing' itirafı olay oldu! Emre Büber geçtiğimiz ay bile bile hata yaparak kendini eletmişti... Emre Büber'den, son bölümde şef önlüklerinin dağıtılmasından sonra 'mobbing' itirafı geldi ve gözler şeflere çevrildi!

Emre Büber'in MasterChef için 'mobbing' itirafı olay oldu; Kafaları karıştıran paylaşım - Sayfa 1

TV8'de yayınlanan MasterChef Türkiye'de heyecanlı son yaklaşıyor. Finale doğru adım adım ilerleyen son 5 yarışmacının isimleri nakışlı önlüklere işlendi ve başarılı tabaklarla yarışmacılar teker teker önlükleri giymeye başladı. Geçtiğimiz aylarda MasterChef Türkiye'den elenen Emre Büber'in sosyal medyada yaptığı bir paylaşım kafaları karıştırdı. Yarışmada 'mobbing' gördüğünü iddia eden Emre Büber'in bu paylaşımından sonra gözler ünlü şeflere çevrildi.

113
Emre Büber'in MasterChef için 'mobbing' itirafı olay oldu; Kafaları karıştıran paylaşım - Sayfa 2

Masterchef Türkiye'nin iddialı yarışmacılarından Emre Büber, geçtiğimiz haftalarda yarışmaya veda etti. Elendikten sonra yemek tarifi verdiği videoları YouTube kanalında yayınlamaya başlayan Büber, bir takipçisinin yorumu üzerine yarışma hakkında dikkat çeken bir paylaşım yaptı.

213
Emre Büber'in MasterChef için 'mobbing' itirafı olay oldu; Kafaları karıştıran paylaşım - Sayfa 3

Geçtiğimiz haftalarda MasterChef Türkiye'den elenen Emre Büber, bir videosuna yorum yapan takipçisine verdiği cevapla dikkat çekti.

313
Emre Büber'in MasterChef için 'mobbing' itirafı olay oldu; Kafaları karıştıran paylaşım - Sayfa 4

"Başarı emekle olur. Lafla, mobbingle değil"

"MasterChef'te şef gömleği sana yakışırdı" yorumuna cevap veren eski yarışmacı Emre Büber, "Başarı emekle olur. Lafla, mobbingle değil. Bırakalım gömleklerini giyip hevesini alsınlar" dedi.

413