Emre Belözoğlu'ndan flaş Seçil Erzan açıklaması: 'Üstünü çizdiğim çok insan var'

MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Genç teknik adam, şu sıralar kamuoyunu oldukça meşgul eden "yüksek karlı gizli fon" adıyla bilinen dolandırıcılık davası için de konuştu.

Emre Belözoğlu'ndan flaş Seçil Erzan açıklaması: 'Üstünü çizdiğim çok insan var' - Sayfa 1

MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, hayatında birçok şey yaşadığını bazı insanları da hayatından çıkardığını söyledi.

117
Emre Belözoğlu'ndan flaş Seçil Erzan açıklaması: 'Üstünü çizdiğim çok insan var' - Sayfa 2

Emre Belözoğlu, futbolu bıraktıktan sonra Fenerbahçe'deki sportif direktörlük görevinden, kariyer hedeflerine, 3 Temmuz sürecinden, kamuoyunda "yüksek karlı gizli fon" adıyla bilinen dolandırıcılık davasına kadar birçok konu hakkında AA'ya açıklamalarda bulundu.

217
Emre Belözoğlu'ndan flaş Seçil Erzan açıklaması: 'Üstünü çizdiğim çok insan var' - Sayfa 3

"Hayat bazen insanların altını çizer, bazen de üstünü çizer"

Fenerbahçe'de Aziz Yıldırım ve Ali Koç gibi iki güçlü başkanla çalıştığını vurgulayan Emre Belözoğlu, şöyle konuştu:

317
Emre Belözoğlu'ndan flaş Seçil Erzan açıklaması: 'Üstünü çizdiğim çok insan var' - Sayfa 4

"Hiç kimseye kırgınlığım yok. Bu kadar uzun da değil hayat. Sonuçta profesyonel kararlar alınıyor. Sayın Aziz Yıldırım ve Sayın Ali Koç'la yaşanmışlıklarımız, hatıralarımız var. Anlaşamadığımız yerler de olmuştur ama birbirimizi gördüğümüzde Ali Başkan'la da Aziz Başkan'la da sarılırız, oturur konuşuruz. Bayramlarda, kandillerde mesajlaşırız, acılarımızı da güzel günlerimizi de konuşuruz.

417