Emre Belözoğlu'ndan duygusal konuşma! Annesinden 'Faruk Koca' nasihati

MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu yaşanan olaylardan sonra annesinin kendisine "Faruk Başkanı yalnız bırakmayacaksın.” nasihatini verdiğini söyledi.

Emre Belözoğlu'ndan duygusal konuşma! Annesinden 'Faruk Koca' nasihati - Sayfa 1

Sarı-lacivertli takımın teknik adamı Emre Belözoğlu, yaşanan son gelişmeleri AA muhabirine değerlendirdi.

114
Emre Belözoğlu'ndan duygusal konuşma! Annesinden 'Faruk Koca' nasihati - Sayfa 2

Trendyol Süper Lig'de Çaykur Rizespor’la oynanan maçtan sonra çıkan olayların ardından başkent kulübünü bırakmayı düşünmediğini vurgulayan Belözoğlu, yaşanan süreci şöyle anlattı:

214
Emre Belözoğlu'ndan duygusal konuşma! Annesinden 'Faruk Koca' nasihati - Sayfa 3

"Pek çok kez karar alırken kendimi düşünerek almadım. 3 Temmuz'da Fenerbahçe'yle o süreci yaşamak nasıl bir şerefse Ankaragücü'nde de olmak aynı şereftir. Bu süreçte bunu hissettim. Kulüp ne yaşarsa yaşasın, biz bir karar verdik ve teklifi kabul ederken de her şeyi göze alarak kabul ettik. Tabii başkanımızın yaşadığı süreç kimsenin ön görebileceği bir şey değildi. Ben bu süreçlere alışkınım. İnsanların benden beklediğini yapmak zorunda değilim, sadece Allah'a hesap veririm. Ailemle konuşmak yeterliydi. Annemi aradığımda bana, 'Faruk Başkanı yalnız bırakmayacaksın.' dedi. Bu söylediği, bütün ülke tersini de düşünse benim için çok daha değerlidir. Ben doğru olduğuna inandığım şeyi yaptım ve çok mutluyum."

314
Emre Belözoğlu'ndan duygusal konuşma! Annesinden 'Faruk Koca' nasihati - Sayfa 4

Rizespor’un açıklaması

Ziraat Türkiye Kupası’nda Çaykur Rizespor'u eledikleri maçtan sonra Karadeniz kulübünün sosyal medyasından kendisini hedef alan açıklamalar yaptığını iddia eden Belözoğlu, bu durumun çok yakışıksız olduğunu dile getirdi.

414