Yaşlılar için elektrikli süpürge seçmek bu kadar kolay olmamıştı!

Elektrikli süpürge, ev temizliğini daha verimli ve daha kullanışlı hale getirir. Ancak yine de mobilyaların altında temizlemek için eğilmeniz veya çömelmeniz gerekir. Bu özellikle yaşlı insanlar için acı vericidir. Kullanmaları daha kolay bir elektrikli süpürge nasıl seç edilir? Pazarı taradık ve Redkey F10 katlanabilir elektrikli süpürgeyi bulduk. Evdeki ulaşılması zor noktaları temizlemek için herhangi bir dereceye kadar katlanabilir. Yaşlı insanlar için en uygun olanıdır.

F5HABER F5HABER
Yaşlılar için elektrikli süpürge seçmek bu kadar kolay olmamıştı!

İşte Redkey F10'u sevme nedenlerimiz

Yaşlıların sırt ve dizleri bükmekten kaçınmasının önemi

İnsan vücudunun kasları ve kemikleri, endokrin ve bağışıklık sistemi yaşlandıkça 'dejenere olur', bu da kas kütle kaybına, kıkırdak elastikiyetinin azalmasına ve osteoporoza neden olur. 60 yaşına kadar, insanlar eklemleri koruyan ve sabit tutan kas kütlesinin% 30'unu kaybederler. Kıkırdak elastikiyetinin azalması nedeniyle eklem yüzeyleri arasında aşınmalar ve osteoporoz her ikisi de ağrıya neden olacaktır. Yaşlı insanlar sık sık eğildiğinde veya çömeldiğinde, kaslarda, sırtta ve dizlerde ağrı artar. Bundan kaçınmak vücutları için büyük bir yük olacak.

Yaşlılar için elektrikli süpürge seçmek bu kadar kolay olmamıştı! - Resim : 1

Bu yüzden Redkey F10'u öneriyoruz. Bir düğmeye bastığınızda uzatma borusu, mobilyaların altında zahmetsizce kayan döner bir kola dönüşecektir. Temizledikten sonra, elektrikli süpürgeyi kaldırabilir ve elektrikli süpürge kolunu normal uzatma borusuna geri çevirebilirsiniz.

Kırılan ışıklar ve akıllı toz algılama

Redkey F10, yaşlı insanların ince tozu net bir şekilde görememeleri durumunda akıllı bir toz algılama sistemi ile de donatılmıştır. Elektrikli süpürge, daha ağır toz algıladığında emişi otomatik olarak artırabilir.

Silindir fırça, karanlık alanlarda otomatik olarak yanan yerleşik LED toz kırma ışıklarına sahiptir.

Yaşlılar için elektrikli süpürge seçmek bu kadar kolay olmamıştı! - Resim : 2

LED ışıklar ve toz algılama sistemi, tozu görmeye, emme seviyesini kontrol etmeye ve ulaşılması zor köşelerdeki atıkları yakalamaya yardımcı olan başka bir göz çiftidir.

Kullanımı ve manevrası kolay

Redkey F10 büyük ve çevik tekerleklere sahiptir. Yaşlılar sadece yönlendirerek temizliği bitirebilirler. Toz dökülmez, yükselmez veya elinize bulaşmaz.

Yaşlılar için elektrikli süpürge seçmek bu kadar kolay olmamıştı! - Resim : 3

3 aşamalı filtreleme

Yaşlılar solunum yolu hastalıklarına karşı daha savunmasızdır. Ve toz önemli bir tetikleyicidir.

Redkey F10'un 3 aşamalı filtreleme sistemi ikincil kirliliği önleyebilir ve kullanıcının sağlığını koruyabilir.

Yukarıdaki özelliklerin dışında Redkey F10, vida ve cam artıklarını emebilen maksimum 23.000pa emiş, 60 dakikalık pil ömrü, çıkarılabilir pil ve kolay rulo fırça ayırma tasarımına sahiptir. Kullanıcı dostu tasarım, Redkey F10'un kullanımını kolaylaştırır. Redkey F10'ı öneriyoruz, yaşlılara önem veriyor ve sağlıklarını koruyor. Ürünü dikkat çekici fırsatlarla hemen satın almak için ilgili bağlantıya tıklayabilirsiniz.

Resmi site: https://www.redkeyofficial.com/products/redkeyf10

SONRAKİ HABER