Otobüs biletleri

Bilet Dükkanı, kullanıcılarına sunduğu kaliteli hizmet ve geniş güzergah ağı ile seyahat deneyimini mükemmelleştirirken her geçen gün daha da büyüyerek akıllı seyahatin avantajları ile konforlu bir yolculuk deneyimi yaşatır. Böylece uzun saatler yapacağınız yolculuklarda bile wifi, yiyecek-içecek ikramı ve rahat koltuk seçenekleri ile kaliteli bir yolculuk yapabilirsiniz.

F5HABER F5HABER
Otobüs biletleri

OTOBÜS BİLETİ

Otobüs bileti alarak Türkiye’nin dört bir yanına ekonomik ve konforlu bir şekilde gidebilirsiniz. Uygun fiyatlı ulaşım yolları arasında yer almasından dolayı otobüs bileti çok sık tercih edilirken Bilet Dükkanı, bünyesinde yer alan  çok sayıda otobüs firması ile güvenilir ve rahat bir yolculuk imkânı sağlar. Böylece gitmek istediğiniz tüm il, ilçe ve köylere; fiyat karşılaştırma kolaylığı, gitmek istediğiniz her yere uygun otobüs bileti bulabilme imkânı ve ekonomik otobüs bileti fiyatları ile kolayca ulaşabilirsiniz.

Bünyesinde yer alan İstanbul Seyahat, Ali Osman Ulusoy, Kale Turizm, Ben Turizm ve Isparta Petrol Turizm gibi firmalar sayesinde İstanbul otobüs bileti, Ankara Otobüs ve İzmir otobüs bileti başta olmak üzere gitmek istediğiniz her yere kaliteli ve konforlu bir şekilde gidebilirsiniz.

Hemen Bilet Dükkanı’nı ziyaret edin, size özel fırsatlardan anında haberdar olun! Unutmayın otobüs biletinizi yolculuk tarihiniz belli olduktan sefer saatine 30 dakika kalana kadar Bilet Dükkanı'ndan uygun fiyatlı, güvenilir ve kolay bir şekilde satın alabilirsiniz.

Size uygun otobüs biletleri için https://www.biletdukkani.com/otobus-bileti adresini ziyaret edebilirsiniz.

Ekonomik Otobüs Bileti Bilet Dükkanı’nda!

Seyahatinize karar verdiğiniz an hızlıca otobüs bileti alarak son dakika “Nasıl gideceğim?” stresinden kurtulabilirsiniz. Ucuz otobüs bileti için Bilet Dükkanı web sitesine ya da mobil uygulamasına giriş yaparak çok sayıda firma seçeneği arasından size uygun olanı tercih edebilirsiniz. Bilet Dükkanı ile biletlerini karşılaştırabilir, erken rezervasyon ve kampanya fırsatlarını değerlendirerek, dilediğiniz yere en uygun fiyata otobüs bileti satın alabilirsiniz. Kolay ara yüzü ve geliştirilmiş filtreleme alanı sayesinde farklı güzergâhlardaki tüm otobüs seferlerini listeleyen Bilet Dükkanı’ndan otobüs bileti satın almak için izlemeniz gereken adımlar ise şu şekildedir:

Otobüs alanına gelerek kalkış ve varış noktasını seçin,
Seyahat etmek istediğiniz tarihi ekleyin,
Otobüs Bileti Ara sekmesine bastıktan sonra otomatik olarak yönlendirileceğiniz filtreleme alanından; sefer tipi, sefer zamanı, firma, kalkış ve varış terminalleri ve yolculuk süresi arasından size uygun olanı tercih edin.
Koltuk seçin,
Koltuk seçiminden sonra ekrana gelen yolcu ve iletişim bilgileri alanına; ad, soyad, T.C. kimlik numarası, telefon ve e-posta adresini doğru bir şekilde girin,
Kişisel bilgilerinizi tamamladıktan sonra ‘Ödemeye ilerle’ seçeneğine tıklayın,
Ödeme alanında kart bilgilerini eksiksiz girdikten sonra ‘Ödemeyi tamamla’ seçeneğine tıklayarak satın alma işleminizi tamamlayın.

Otobüs biletinize dair tüm bilgiler otomatik olarak SMS ve e-posta aracılığıyla size gönderilecektir. Otogara gittikten sonra direkt otobüsünüze giderek yolculuk edebilirsiniz, ekstra bilet bastırmaya gerek yoktur. 

Bilet Dükkanı’nın ayrıcalıklı kampanyalarından yararlanarak size uygun otobüs bileti alabilirsiniz. Böylece seyahatinizi ekonomik hale getirebilirsiniz. Bunun yanında Bilet Dükkanı üzerinden yolculuğunuz boyunca ihtiyacınız olacak konaklama için otel, ulaşım için araç kiralama ve transfer hizmetlerine göz atabilirsiniz.

Bilet Dükkanı Ayrıcalıkları ile Seyahat Çok Kolay

Türkiye’nin dört bir yanına Bilet Dükkanı avantajları ile aldığınız otobüs bileti ile giderken seyahatiniz boyunca ihtiyacınız olan her şeye tek yerden ulaşabilirsiniz. Konforlu ve güvenilir bir konaklama için otel fırsatlarına, ulaşım kolaylığı için araç kiralama ve transfer hizmetlerine göz atabilirsiniz.

Anlık ve sürekli kampanyaları ile kullanıcılarına çok sayıda avantaj sağlayan Bilet Dükkanı, özellikle üyelerine özel fırsatları ile uygun fiyatlı bir yolculuğun garantisini veriyor.

Özel gün kampanyaları, yeni üyelere hoş geldin hediyesi ve anlık sürprizler ile Bilet Dükkanı avantajlı bir yolculuk için ihtiyacınız olan tüm fırsatları sunarken geriye sadece gitmek istediğiniz yeri seçmek kalıyor.

Ayrıcalıklı fiyatlar sayesinde tüm dünyanın gözdesine İstanbul otobüs bileti alarak gidebilir, doğal güzelliklere doymak için Muğla otobüs bileti alabilir, kültürün tadını doya doya çıkarmak için Bursa otobüs bileti bakabilirsiniz.

Tüm fırsatlardan anında haberdar olmak için bildirimlerinizi açabilir ve bu kampanyalar sayesinde seyahatinizi avantajlı bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.

Popüler Otobüs Rotaları

Bünyesinde yer alan çok sayıda otobüs firması ile gitmek istediğiniz yere konforlu ve ekonomik bir şekilde ulaşım sağlayan Bilet Dükkanı, özellikle popüler otobüs rotalarından ayrıcalıklı fiyatları ile öne çıkar.

Bunların başında ise Ankara İstanbul otobüs bileti, İzmir İstanbul otobüs bileti, İstanbul Ankara otobüs bileti, İstanbul İzmir otobüs bileti, İzmir Ankara otobüs bileti gibi 3 büyük şehir arasındaki otobüs ağı dikkat çeker.

Ali Osman Ulusoy, Varan, İstanbul Seyahat, Nilüfer, Efe Turizm gibi Türkiye’nin önde gelen otobüs firmaları ile bu popüler otobüs rotaları arasında her gün binlerce yolcuya hizmet verir.

Otobüs Bileti Fiyatları

Yolculuğa çıkmaya karar verdiğiniz anda aklına ilk olarak otobüs bileti fiyatları gelebilir. Seyahatiniz bütçesini çıkarmak ve ona göre planlama yapmak için ilk adım olan otobüs bileti fiyatı pek çok kritere bağlı olarak değişir.

Buna göre otobüs bileti fiyatları; güncel yakıt ücreti, güzergahın uzunluğu, rota üzerinde yer alan otoyol ve köprülerin geçiş ücretlerine göre farklılık gösterir. Bunun yanında firmasına göre farklılık gösteren otobüs içi hizmetler de otobüs fiyatı üzerinde etkili olur.

Otobüs Biletimi İptal Edebilir Miyim?

Uçak bileti, otobüs bileti, otel, araç kiralama ve transfer satın alımlarını kolay ve güvenilir bir şekilde gerçekleştirebileceğiniz, kullanıcı dostu ara yüzü ile milyonlarca ziyaretçiye hizmet veren online seyahat portalı Bilet Dükkanı’ndan satın aldığınız otobüs bileti ile ilgili tüm işlemleriniz hakkında 7/24 saat hizmet veren canlı destek hattına ulaşabilirsiniz.

Otobüs firmasına göre farklılık gösterse de genelde satın almış olduğunuz otobüs biletleriniz hakkında yolculuğunuza en az 6 saat kala iptal, açığa alma ve değişiklik işlemi yapabilirsiniz.

SONRAKİ HABER