İstanbul'un ilk çiçekçisi tazecicek.com, pazar yeri ile büyüyor

İstanbul'un ilk çiçek sitesi tazecicek.com pazar yeri entegrasyonuyla tüm Türkiye'ye hizmet vermeye hazırlanıyor.

F5HABER F5HABER
İstanbul'un ilk çiçekçisi tazecicek.com, pazar yeri ile büyüyor

İstanbul'un ilk çiçek sitesi tazecicek.com, pazar yeri entegrasyonu ile büyüme hedeflerini gerçekleştiriyor. Şu an sadece İstanbul için çiçek siparişi alan Taze Çiçek, büyüme adımları kapsamında pazar yeri entegrasyonu ile tüm Türkiye'ye hizmet verme yolunda adım adım ilerliyor. Tasarım çiçek atölyesinde tek tek hazırlanan özel çiçek aranjmanları ile diğer çiçek sitelerinden ayrılan Taze Çiçek, %100 müşteri memnuniyeti ilkesine sadık kalarak müşterilerini memnun etmeye devam ediyor.

Sadece geçtiğimiz yılda %400'lük bir ciro büyümesi yaşayan Taze Çiçek, 2020 yılında bu rakamın da çok üstünde bir büyüme gerçekleştirmek için çalışmalarına devam ediyor. Kaliteden ödün vermeden en özel çiçek tasarımlarını müşterilerine ulaştırmak isteyen Taze Çiçek'te birbirinden güzel çiçek sepeti ürünleri, eşsiz çiçek buketleri, tasarım çiçekler ve çok daha fazla çiçek ürününe ulaşabilir ve İstanbul içi için sipariş oluşturabilirsiniz.

Şu an için tüm siparişlerini web sitesinden alan Taze Çiçek, çok kısa süre içerisinde iOS ve Android uygulamalarıyla da sipariş alımına başlayacağını duyurdu. Kullanıcılarla birebir iletişimde olmak için tüm fırsatları değerlendirmeyi amaçlayan Taze Çiçek'in yakında gerçekleşecek hizmetleri arasında videolu mesaj özelliği, harita üzerinden kurye takibi gibi özellikler de bulunuyor. Yakında tüm Türkiye'ye sipariş için hizmet verecek Taze Çiçek'i biz de takip etmeye devam edeceğiz.

SONRAKİ HABER