Doğal gaz keşfi faturalara ne zaman yansıyacak?

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, konuk olduğu bir programda, vatandaşların merak ettiği "Doğal gaza indirim ne zaman olur?" sorusuna "2023'ten önce olması için uğraşıyoruz" şeklinde yanıt verdi.

F5HABER F5HABER
Doğal gaz keşfi faturalara ne zaman yansıyacak?

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Karadeniz'de keşfedilen doğal gazın faturalara mutlaka yansıyacağını belirterek, "2023'ten önce olması için uğraşıyoruz" ifadesini kullandı.

Bakan Albayrak, NTV'de yayınlanan Özel Röportaj programında gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Karadeniz'de keşfedilen 320 milyar metreküplük doğal gaz rezervine değinen Bakan Albayrak, vatandaşların merakla beklediği "Doğal gaza indirim ne zaman olur?" sorusuna da yanıt verdi.

"DOĞAL GAZ MÜJDESİ FATURALARA YANSIYACAK"

Keşfedilen doğal gazın faturalara kesinlikle yansıyacağını belirten Bakan Albayrak, "Sadece vatandaşımızın doğal gaz faturasına yansımayacak. Aynı zamanda sanayicimize, kullandıkları elektrik faturasına kadar yansıyacak. Bu işle uğraşan arkadaşlarımıza inancım tam, 2023'e kadar ulaştıracaklardır. 2023'ten önce müjdelerle gelmiş bile olabiliriz" ifadelerini kullandı.

SONRAKİ HABER